FutbolGündem

Aykut Kocaman – Fatih Terim polemiği büyüyor

Aykut Kocaman – Fatih Terim polemiği büyüyor… Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın Pendikspor maçı sonrası yaptığı açıklamalar yine gündem yarattı. Genç teknik adama Fatih Terim’in kendisine ismiyle hitap ettiği hatırlatıldı.

Ntvspor’un haberine göre, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın Pendikspor maçı sonrası yaptığı açıklamalar yine gündem yarattı. Genç teknik adama Fatih Terim’in kendisine ismiyle hitap ettiği hatırlatıldı. Kocaman’ın verdiği yanıt, geçtiğimiz hafta sonu başlayan polemiğe farklı bir boyut kazandırdı.

Her şey Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın Gençlerbirliği maçı sonrası bir soruya verdiği cevapla başladı. Kocaman’ın açıklamaları basında geniş yer bulurken; yorumlar, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’i kastettiği yönündeydi. Basın mensuplarının bir sonraki adresi Fatih Terim oldu. Deneyimli teknik adama Galatasaray-Balıkesirspor maçı sonrası, Kocaman’ın sözleri hatırlatıldı. Terim kısa bir yanıt verdi.

Fenerbahçe – Pendikspor maçı sonrasında ise konu farklı bir boyut kazandı. Kocaman’a Terim’in kendisine ismi ile hitap etmesi soruldu. Genç teknik adamın cevabı dikkat çekiciydi. Şimdi iki teknik adam arasındaki polemiğin nasıl son bulacağı merak konusu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu