FutbolGündem

Aykut Kocaman; Camiadan özür diliyorum / Fenerbahçe haberleri

Fenerbahçe Haberleri / Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman “Tüm camiamızdan özür diliyorum. Yenilginin affedilir bir yanı yok” açıklamasında bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Yeni Malatyaspor’a yenilerek kupa veden Fenerbahçe de gözler teknik direktör Aykut Kocaman’a çevrilmişti. Genç teknik adam Antalya’da bir basın toplantısı düzenledi ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman; Zemin buzla kaplıydı; gruptan çıkma şansımız mucize gibiydi

Yeni Malatyaspor’a yenilerek kupadan elenme nedenlerini sıralayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, “Tüm camiamızdan özür diliyorum. Yenilginin affedilir bir yanı yok” açıklamasında bulundu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ilk olarak Malatya’ya giderkenki gruptan çıkma umutlarının mucize olmasını gösterirken yenilginin başka nedeni olarak da sahanın buzla kaplı olmasını gösterdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, “Maça giderken kupada yola devam etme ihtimallerinin sadece bizim elimizde olmadığını biliyorduk. Kalan iki maçımızı kazanmamız gerekiyordu, rakiplerin de puan kayıpları gerekiyordu. Bu da düşük bir olasılıktı. Bu bizi demotive etti. En büyük sıkıntılarımızdan biri de Malatya’nın buz kaplı zeminiydi. Bu zemin de sakatlık riskini ortaya koydu. Bu da demotive eden cinstendi” açıklamasını yaptı.

Aykut Kocaman; Antalya’da takımı karşılayan taraftarlardan bizi fazlasıyla utandırdı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman takımı demotive eden bu nedenlerin ardından “Yeni Malatyaspor yenilgisinin affedilir bir yanı yok. Tüm camiadan, Fenerbahçe taraftarlarından özür diliyoruz” dedi. Gece Antalya’da kendilerini karşılamaya gelen taraftarların kendilerini fazlasıyla utandırdığını ifade eden Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, “Gece bizi karşılamaya gelerek bizi daha da utandıran taraftara özür borcumuz var. Umarım bunlar birer motivasyon kaynağı olacaktır” ifadesini kullandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman; Neden basın toplantısına çıkmadım

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman maçtan sonra neden basın toplantısı düzenlemediği hakkında sorulan soruya ise “Kendimde o gücü bulamadım” şeklinde cevap verdi. Kocaman bu konu hakkında “Hiçbirimiz robot değiliz. Her ne kadar profesyonel olsak da dünkü maç son derece moral bozucuydu. Kendimde o gücü bulamadım” diye konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman; Transfer çalışmalarımız devam ediyor

1-2 bölge için yaptıkları arayışlardan kulüp ve futbolcuların bağları nedeniyle sonuç alamadıklarını söyleyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, “Çalışmalar devam ediyor” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu