FutbolGündem

Aziz Yıldırım istedi, Alex ilk 11’e alındı

Aziz Yıldırım istedi, Alex ilk 11’e alındı… Fenerbahçe kupayı kaybetti ama maç öncesi herkesi şok eden bir olay yaşandı. Aykut Kocaman, oteldeki maç toplantısında 11’i açıkladı. Sambacı yedekti. Olayı öğrenen Aziz Yıldırım hocayı aradı. Stattaki 11’e Alex yazıldı, tüm futbolcular şok yaşadı.

Erzurum’daki Süper Kupa maçı öncesi Fenerbahçe’de sıcak gelişmeler vardı. HTSpor’dan Feridun Niğdelioğlu’nun özel haberine göre, teknik direktör Aykut Kocaman otelde maç toplantısı yaptı. Kafasındaki 11’i açıkladı. Ne gariptir ki 11’de Alex de Souza yoktu. Sol kanatta Stoch vardı. Takım otelden hareket etti ama yönetimin ve başkan Aziz Yıldırım’ın kadrodan haberi oldu. Ve hemen Aykut Kocaman arandı. Yıldırım’ın Kocaman’a “Alex’i oynatmıyor musun?” diye bir soru sorduğu öğrenildi.

Sonrasında ise Kocaman’ın 11’i değişti. Kocaman stada gelindiğinde Alex’i 11’e aldı, Stoch’un yerine ise solda Caner’e şans verdi. Bu kadro değişimi futbolcularda büyük şok etkisi yaptı. Aykut Kocaman maç sonunda Alex’le ilgili soruya ise “Bu konuda kasıtlı haberler yapıldığını düşünüyorum” yanıtını verdi.

Kocaman’ın ilk etapta ilk 11’de düşünmediği ancak sonrasında başkan Aziz Yıldırım’la görüşmesi sonrası kadroya dahil ettiği ‘Aslansever’ Alex de Souza yine golünü attı. Brezilyalı yıldız, Fenerbahçe kariyeri boyunca ezeli rakibi Galatasaray’a karşı toplamda 9. golünü kaydetti. Alex, 9 golün 6 tanesini Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 2 tanesini T.Telekom Arena’da, 1 tanesini ise Erzurum’da attı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu