FutbolGündem

Aziz Yıldırım; Fenerbahçe’ye verilen ve verilecek her zararın hesabı sorulacak!..

Aziz Yıldırım; Fenerbahçe’ye verilen ve verilecek her zararın hesabı sorulacak!.. Fenerbahçe içinde şahsi çıkarlar uğruna kaos yaratmaya çalışanlar olduğunu savunan Başkan Aziz Yıldırım, sert çıktı!

Sezon sonunda bu konudaki tüm bilgi ve belgeleri açıklayacağını söyleyen Yıldırım, “Fenerbahçe’ye verilen ve verilecek her zararın hesabı sorulacak” dedi. Ntvspor’un haberine göre, Fenerbahçe Dergisi’nin Nisan sayısındaki yazısında Aziz Yıldırım sert mesajlar verdi! Tribündeki ve camiadaki bazı muhaliflere suçlamalarda bulunan Yıldırım, şahsi çıkarlar için koas yaratılmaya çalışıldığını savundu.

Bu isimlerle sezon sonunda belgeler aracılığıyla hesaplaşacağını da belirten Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, “Kimilerinden, Fenerbahçe Kongresi’ne saygı göstererek yürekli bir şekilde karşıma çıkıp aday olmalarını beklemiyorum ama Fenerbahçe’ye verilen ve verilecek her türlü zararların hesabının mutlaka sorulacağını tüm kamuoyu önünde deklare ediyorum” dedi.

İşte Aziz Yıldırım’ın yazısı:

“Sevgili Fenerbahçeliler,

Fenerbahçe Dergisi’nin yeni bir sayısında daha sizlere sesleniyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sözlerime basketbol tarihinde bir ilki gerçekleştirerek FIBA Kadınlar Euroleague Finali’ne yükselen ve Avrupa ikincisi olan sporcularımızı bir kez daha kutlayarak başlamak istiyorum. Fenerbahçe armasını Avrupa’nın zirvesine taşıdılar. Final maçında da ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar. Bu önemli turnuvada bize büyük gurur yaşattılar.

Geçtiğimiz yıl ETTU Cup’ta Avrupa Şampiyonluğunu kazanan Masa Tenisi Bayan Takımımız bu yılda, yine ETTU Cup’ta, adını finale yazdırmayı başardı. Bu bağlamda, finalin ilk ayağında 13 Nisan’da kızlarımızı Caferağa’da her zaman olduğu gibi desteklemenizi önemle rica ediyorum. Zira Nisan ayında yine sizlerin desteğiyle Masa Tenisi Takımımızın bir kez daha Avrupa Şampiyonluğu Kupası’nı müzemize getireceğine inancım tamdır.

Voleybolda geçtiğimiz sezonun Avrupa Şampiyonu Sarı Meleklerimiz de, CEV Kupası’nda final oynayarak ikinciliği elde etti. Onlara da sonsuz teşekkür ediyorum, tüm sporcularımızı bir kez daha tek tek kutlamak istiyorum.  Öte yandan İspanya Açık Yaş Yüzme Şampiyonası’nda 50 metre kelebekte gümüş madalya kazanan Gizem Çam ile 200 metre sırtüstünde ise bronz madalya kazanan Zülal Zeren’i elde etmiş oldukları bu başarılardan dolayı tebrik ederim.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak; her zaman olduğu gibi bundan sonra da tüm branşlarda, ülkemizde ve Avrupa’da zirveyi hedeflemeye devam edeceğiz. Altyapılardan başlayarak, tüm organizasyonumuz, planlamamız, çalışmalarımız bu yöndedir. Bu yüksek ideallerimizin peşinde koşarken bizlere inanan, sporcularımızı yalnız bırakmayan, gönülden destek veren herkese sonsuz teşekkürler.

Profesyonel Futbol Takımımız da yarıştığı tüm kulvarlarda mücadelesine devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finale yükseldik. Son iki maçı seyircisiz olarak oynadıktan sonra bu kez dolu tribünler önünde İtalya’nın köklü ekibi Lazio’yu ağırlayacağız. Gruptan rahat bir şekilde lider çıkan, sonraki iki turda zorlu rakipleri elemeyi başaran takımımızın bu kez de tur atlayacağına ve yoluna devam edeceğine olan inancımız tamdır. Futbolda da hedefimiz Avrupa Ligi’nde final oynamaktır.
Futbol takımımızın her türlü engel ve zorluğa rağmen, 3 kulvarda verdiği mücadele hepimizin gururudur. Bu başarılarda siz taraftarlarımızın rolü çok büyüktür.

Bununla birlikte belli bir grubun şahsi çıkarları uğruna yaratmaya çalıştıkları kaos – kargaşa, Kulübümüzü ve takımımızı doğrudan etkilemekte ve bilindiği üzere bu kişilere fikir önderliği yapanlarca da bu hedeflenmektedir. Bu nedenle Fenerbahçe’nin başarısızlığı üzerine bir gelecek inşa etmeye çalışanlara, buradan açıkça sesleniyorum: Profesyonel Futbol Takımımızın ve Kulübümüzün yaşadığı bu sürecin önemi nedeniyle bu konudaki tüm bilgi ve belgeleri sezon sonunda kamuoyu ve Fenerbahçe camiası ile paylaşacağız. Ama unutulmamalıdır ki; yapılanların tamamından haberimiz vardır.

Fenerbahçelileri birbirine düşürme planlarının ne şekilde ve nasıl hayata geçirildiğini ve Fenerbahçe’nin başarısızlığı için hangi yollara başvurulduğunu biliyoruz. Kimilerinden, Fenerbahçe Kongresi’ne saygı göstererek yürekli bir şekilde karşıma çıkıp aday olmalarını beklemiyorum ama Fenerbahçe’ye verilen ve verilecek her türlü zararların hesabının mutlaka sorulacağını tüm kamuoyu önünde deklare ediyorum.

Buradan bu kişilere alet olan Fenerbahçeli kardeşlerimize de sesleniyorum: Biliniz ki Fenerbahçe’nin menfaatleri üzerine kurulmayan her yol bizim için yanlış ve dönülmezdir. Sizlerin yaptıkları yanlışlar Aziz Yıldırım ve yönetimine yönelik değil, doğrudan Fenerbahçe’ye zarar vermektedir. Sizlerden beklentim; yol yakınken bu yanlışlarınızın farkına varmanız bir an evvel bu yanlışlarınızdan dönmenizdir. En önemlisi de dosta düşmana inat, tüm Fenerbahçelilerin birlik ve bütünlüğüne katkı sağlamanızdır.

Biliniz ki; Fenerbahçe’nin sorunlarının çözüleceği yer bellidir; bu yer yine Fenerbahçe’dir. 100 yılı aşkın geçmişiyle sporun her branşında ülkesine hizmet eden Kulübümüz, katkılarını eğitim alanına da taşımayı hedefleyerek, 2003 yılında Fenerbahçe Koleji’ni bünyesine katmıştır. 10. yılını geride bırakan Fenerbahçe Kolej’i, eğitim programlarıyla kendini kanıtlamayı başarmıştır. Üniversite kuruluş çalışmalarımız ise son aşamaya gelmiştir. Yakın bir gelecekte bu projemizde gerçekleşecektir.

Araziyle ilgili yaşadığımız problemleri geride bırakan Kolejimiz, yolunda emin adımlarla ilerliyor; geleceği, “Sarı Lacivert” dizayn etmek için elinden geleni yapıyor. Bu bağlamda, çocuklarımızı Fenerbahçe çatısı altında görmenin ayrı bir gurur, ayrı bir heyecan olduğunu ifade etmeliyim.

Sevgili Fenerbahçeliler, bu sıralarda bir başka heyecanı da ülkemiz adına yaşamaktayız. Ne mutlu ki; 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları adaylığı Türkiye’nin vazgeçilmez hedefi olmuştur. Öncelikle buradan spora ve özellikle olimpiyat ruhuna bu denli önem veren Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı, Sayın Bakanlarımızı ve tüm siyasilerimizi kutluyorum.

Olimpiyatların Türkiyemiz için önemi tartışılmazdır. Ancak Fenerbahçemiz için de önemi bir o kadar büyüktür. Zira olimpiyatlara katılan ülke sporcularımızın birçoğunu bünyesinde barındıran Kulübümüz için olimpiyatların anlamı Fenerbahçe’nin bu konudaki tasarruf ve yatırımlarında saklıdır. Bu nedenle, siz Büyük Fenerbahçe Taraftarı’na olimpiyat adaylığı konusunda her türlü katkıyı sağlamanızı, bu kutsal milli görev uğruna sağlanan her türlü katkıya da destek vermenizi rica etmekteyim.

Sevgili Fenerbahçeliler…
Unutmayınız ki;
Dün Fenerbahçe ve Fenerbahçelilerindi…
Bugün de öyle…
Ama yarınlar da Fenerbahçe olacaktır.
Yeter ki siz “BİR” olun… Siz “VAR” olun…

Saygılarımla,

Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu