FutbolGündem

Aziz Yıldırım; Hepsinin ipliğini pazara çıkaracağım!..

Aziz Yıldırım; Hepsinin ipliğini pazara çıkaracağım!.. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, tepki faksları üzerine harekete geçti ve bazı taraftarları bizzat kendisi arayarak yaşananları anlattı…

Çaykur Rizespor maçı öncesinde Maraton Üst F bloktaki yaklaşık 400 taraftarın kombinesini önlem amaçlı fesh eden Fenerbahçe yönetimi mağdur olan taraftarın gönlünü almak için harekete geçti. Sabah Gazetesi’nin haberine göre, kulüp yetkilileri, o blokta kombine sahibi olan taraftarları tek tek arayıp mağduriyetlerinin giderileceğini, maddi ve manevi tüm zararlarının da kulüp tarafından karşılanacağını ifade etti.

Taraftarın tepkisine Aziz Yıldırım da kayıtsız kalmadı. Yıldırım, tepki faksları üzerine harekete geçti ve bazı taraftarları bizzat kendisi arayarak yaşananları anlattı.

BEN DE ‘YANAL’ DİYE BAĞIRDIM

Yıldırım dün bir taraftar ile yaptığı telefon görüşmesinde, “Başkanım, Gençlerbirliği maçında ben de Ersun Yanal diye bağırdım” yanıtı alınca “Neden?” diye sordu. Taraftar, “Şampiyon takımla sezona girdik. Ortam bir anda kötüleşti. Sahadaki futbol da kötüydü. Bunu görünce tepki olarak Ersun Yanal ismini ben de bağırdım. Son 2-3 haftada takım düzeldi. Benim için anlık bir protestoydu” dedi.

Başkan “Senin tepkinin samimi ve dürüstçe olduğuna ben inanıyorum. Fenerbahçe yönetiminin, gerçek taraftarı ile ters düşmesi düşünülemez. Sizin içinize karışan provokatörler var. Onları tribünden temizleyeceğim. Cuma günü basın toplantımı izle. Hepsinin ipliğini pazara çıkaracağım” diye konuştu.

KOMBİNENİZİ BAŞKALARINA VERMEYİN!

Başkan Aziz Yıldırım görüştüğü taraftarı Eskişehirspor maçından itibaren kombinesini beyanda bulunmadan başkasına veremeyeceği konusunda uyardı. Başkan, “Güvenmediğiz insana kombinenizi vermeyin. Stada girer olay çıkarırlar. Sizin de başınız yanar” uyarısında bulundu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu