FutbolFutbolda ŞiddetGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike Dosyaları

Aziz Yıldırım için Şişli Etfal taburcu olacak derken, avukat Abdullah Kaya operasyon yapılacağını açıkladı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım için Şişli Etfal Hastanesi’ndeki doktoru sağlık durumunun iyi olduğunu ve taburcu edileceğini söylerken, avukatı Abdullah Kaya da salı ya da çarşamba günü operasyon yapılacağını söyledi.

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklu bulunduğu sırada rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın, acil müdahale gerektiren bir sağlık sorununun bulunmadığı, yarın yada çarşamba günü taburcu edileceği bildirildi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın sağlık durumu hakkında bilgi veren Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Suat Turgut, Aziz Yıldırım’ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Ntvspor.net’in haberine göre, Aziz Yıldırım’ın değiştirilen diyabet ilaçlarına olumlu cevap verdiğini ve şekerinin düzene girdiğini belirten Prof. Dr. Suat Turgut, şeker rahatsızlığı açısından Aziz Yıldırım’ın beslenmesinin de önemli olduğunu, hastanede başlatılan diyet programının cezaevinde sürdürülmesi için gerekli yerlere yazı yazdıklarını söyledi.

Başhekim Prof. Dr. Suat Turgut, şu an için acil müdahale gerektiren bir sağlık sorunu bulunmayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın bazı tetkiklerin tamamlanmasının ardından yarın ya da çarşamba günü taburcu edilmesinin planlandığını bildirdi.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu