DünyaFutbolGündem

Arda Turan; Her zaman çok mücadele edeceğim

Atletico Madrid’in yeni transferi Arda Turan, Atletico Madrid TV’ye konuştu. Arda, her maçta çok iyi oynayacağına söz veremeyeceğini ama her maçta çok iyi mücadele edeceğine söz verdiğini ifade etti.

Rekor bir bonservis bedeliyle 12 milyon euroya Galatasaray’dan Atletico Madrid’e transfer olan Arda Turan, yeni takımına geldiği ilk andan itibaren kendisini çok sıcak bir ortamda bulduğunu ifade etti. Kendisini yeni ailesinin yanında gibi hissettiğini belirten Arda Turan, “Her maçta çok iyi oynayacağıma söz veremem ama her maçta çok iyi mücadele edeceğime söz veriyorum” dedi.

Arda,  Atletico Madrid TV’ye yaptığı açıklamada şöyle konuştu;  Ailemden ayrılmış gibi değil, yeniden ailemin yanına gelmiş gibi hissediyorum. Burada çok sıcak bir ortamda karşılandım. Atletico Madrid taraftarını gerçekten çok seviyorum. Mücadele edenleri çok seviyorlar. Onlarla güzel günler yaşayacağımıza inanıyorum. Ama her şeyden önemlisi takımın bir parçası olmak istiyorum. Takım içerisinde çok üst düzey isimler var. Yetenekli takım arkadaşlarımla birlikte futboldan da çok zevk alacağımı düşünüyorum.

Arda Turan; Her zaman çok mücadele edeceğim

Ntvspor.net’in haberine göre, Atletico Madrid’in yeni transferi Arda Turan, İspanyol taraftarlara da bir mesaj göndererek, “Atletico Madrid taraftarına her zaman çok iyi oynayacağım diye söz vermiyorum ama her zaman çok mücadele edeceğim” dedi. Arda konuşmasını şöyle sürdürdü; Atletico Madrid taraftarına her zaman çok iyi oynayacağım diye söz vermiyorum ama her zaman çok mücadele edeceğim. Futbolun keyfini almak için çok iyi mücadele edeceğiz. Atletico Madrid ile zirve hedefi sürpriz değil. Öncelikli hedefimiz de 4’üncülük. En çok istediklerimden biri de Real Madrid’i burada yenmek.

Arda Turan’ın Atletico Madrid ile çıktığı ilk antrenmana yoğun ilgi vardı

İspanya’nın Atletico Madrid takımına transfer olan Arda Turan, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı. Atletico Madrid’in antrenmanlarını yaptığı Ciudad Deportiva de Majadahonda tesislerine erken saatlerde gelen Arda, kırmızı-beyazlı takımın önemli oyuncularından Jose Antonio Reyes ile yürüyerek antreman sahasına çıktı.

Atletico Madrid’de dizinden hafif sakatlığı bulunan Dominguez ile takımdan ayrı, fizik tedavi uzmanı Esteban Arevelo gözetiminde çalışan Arda, yerde kas güçlerindirici egzersizler yaptı. Arda ve Dominguez, daha sonra kısa bir koşu yapıp antrenmanı sona erdirdi. Bu arada, Atletico Madrid’in Ardalı ilk antremanına Türk ve İspanyol basını yoğun ilgi gösterdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu