DünyaGündem

Bayern Münih, Ribery ve Buyten’in sözleşmelerini uzattı

Bayern Münih, Ribery ve van Buyten’in sözleşmelerini uzattı!..  Bayern Münih, Frank Ribery’inin 2015 yılına kadarki sözleşmesini 2 yıl, Daniel van Buyten’in sözleşmesini de 1 yıl uzattı…

Kulüpten yapılan açıklamada, Ribery’nin sözleşmesinin 30 Haziran 2017, Buyten’in sözleşmesinin de 30 Haziran 2014 tarihine kadar uzatıldığı ifade edildi. HTSpor’un haberine göre, Bayern Münih Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, takımın köşe taşlarından iki oyuncunun kalmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, Ribery ve Buyten’in de geçen sezon inanılmaz şeyler başardıklarını, onların her zaman güven verdiklerini söyledi.

Ribery de Münih’te kaldığı için mutlu olduğunu belirterek, taraftarlara söz verdiği gibi sözleşmeyi imzaladığını belirtti. Bayern Münih’in ve Münih kentinin, kendisi ve ailesinin ikinci vatanı olduğunu dile getiren Ribery, gelecek yıllarda da bu takımla kuplar kazanacağına inandığını kaydetti.

Buyten de bir oyuncu için Bayern Münih kadar başarılı başka bir kulübün olmadığını belirterek, gelecek sezon ellerinde bulundurdukları tüm kupaları korumak için takıma yapacağı katkıdan duyacağı mutluluğu dile getirdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu