FutbolGündem

Alex’ten olay çıkartacak çok ağır itham; Aykut Kocaman işe yaramayan bir antrenördü!..

Alex’ten olay çıkartacak çok ağır itham; Aykut Kocaman işe yaramayan bir antrenördü!.. Fenerbahçe’den olaylı bir şekilde ayrılan Brezilyalı, “Patlama noktası Vaslui maçıydı. ‘Beni bitirmeye çalışıyorsun’ dedim, o da kabul etti” diye konuştu…

Alex de Souza’dan şok sözler… HTSpor’un haberine göre, Brezilya’da yayın yapan Impendimento sitesine konuşan yıldız futbolcu, Aykut Kocaman hakkında ağır ifadeler kullandı. Alex şöyle konuştu; O, işe yaramayan bir antrenördü. Bir düşünceyle geldi takımın daha fazla koşmasına yönelik. Hiçbir işe yaramayan antrenman programları vardı ve ben de bu konuda ona görüşlerimi belirtmeye başladım.

Genellikle kabul ediyordu. Ancak daha sonrasında beni çekemez bir hale büründü. Bana söyledikleri hep zıttı. Bir gün ‘Seninle çalışmak istemiyorum’ diye bana geldi. Ben de dedim ki ‘En azından artık benim hakkımda ne düşündüğünü öğrendim’. Düşüncesi beni saha dışına çıkarmaktı. Ama bunu yapması kolay değildi. Çünkü ben bir önceki yılı asist ve gol krallığında zirvede tamamlamıştım.

‘BİR FUTBOLCU ÖLDÜRÜYOR AMA…’

Brezilyalı yıldız şöyle devam etti; Patlama noktası ise Vaslui ile oynadığımız ve 1-1 berebare kaldığımız maçtı. Maçtan sonra ‘Aramızda herhangi bir sorun mu var?’ diye bana geldi. Ben de, ‘Evet, ilk günden beri beni bitirmeye çalışıyorsun’ dedim. O da kabul etti ve ilk geldiği günden bu yana bensiz bir Fenerbahçe yaratmak istediğini söyledi.

Heykel açılışı yapıldığında 15 Eylül’de yine beni çekemez davranışları devam ediyordu. Sonra antrenmana gittim ve orada havanın değiştiğini gördüm. Sonra kendi kendime, ‘Alex, onun şu anda ne yaptığı konusunda en ufak bir fikri yok. O bir futbolcuyu öldürüyor ama bir efsane yaratıyor’ dedim.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu