FutbolGündemTransfer

Beşiktaş 10 numara transferinde rotayı değiştirdi..

Beşiktaş’ta 10 numara arayışları devam ediyor. Transfer sezonu başladığından beri 10 numara transferini bitirmeye çalışan Beşiktaş’ta yeni hedef Portolu Quintero.

Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu’nda İngiliz devi Arsenal’i elinden kaçıran Beşiktaş, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Fikret Orman ile yönetimi, ‘10 numara’ transferinde son aşamaya geldi. Siyah-Beyazlılar, Porto’nun Kolombiyalı genç yeteneği Juan Quintero’yu gündemine aldı. Belhanda’dan yüksek maliyeti sebebiyle vazgeçen Kartal, 21 yaşındaki genç yıldızı 1 yıllığına kiralamak için temaslara başladı.

Quintero’nun transferiyle bizzat ilgilenen Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Nur Çebi, Kolombiyalı oyuncunun menajeriyle görüşmelere başladı. Porto’nun da tecrübe kazanması için kiralamaya sıcak baktığı Quintero transferinin, en geç 1 hafta içinde netlik kazanacağı ifade edildi. Quintero için Kartal’ın Kolombiyalı stoperi Pedro Franco’nun da devreye girdiği ve vatandaşını ikna etmek için elinden geleni yapacağı belirtildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu