FutbolGündem

Beşiktaş Başkanı Orman fena patladı; Gözümüz üzerinizde!..

Beşiktaş Başkanı Orman fena patladı; Gözümüz üzerinizde!.. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe derbisi öncesinde bomba açıklamalar yaptı.

Aziz Yıldırım’a hakeme baskı yapma iması gönderen, hakem Bülent Yıldırım’a gözümüz üzerinizde diyen Orman, çok çarpıcı mesajlar gönderdi… Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, İşte Fikret Orman’ın açıklamaları:

“Beşiktaş, Türk sporunun en eski camiası ve futbolun kamuoyunun algısına pozitif destek anlamında büyük çaba sarf ediyor. Hep de böyle devam ediyoruz. Fenerbahçelisi de Galatasaraylısı da Beşiktaş’ın Türk futboluna verdiği bu pozitif desteği gayet iyi algılamakta. Bizler popülist yaklaşımlardan daha fazla, kurumumuz için hareket ediyoruz”.

“Beşiktaş gayet iyi şekilde sezona başlamıştır. Oynadığı futbol ve kolej takımı olma izlenimi yaratmaktadır. Bunların hiçbir kendiliğinden oluşmuş değildir. Biz futbolumuzla sözleşme imzalarken veya yenilerken ahlak çizgisini planlayarak buraya geldik. Yerli, yabancı herkes pırlanta gibi çocuklar. Bizim takımımız çok disiplinli, terbiyeli oyunculardan kuruludur. Her biri ahlaken de bunu gösterir. Cezalandırma gereği olan şeyler oluyor Ahmet ve Mete beyler de bunu yapıyor. bunları her zaman açıklamayız, kendi ailemiz içinde ne gerekiyorsa yaparız. Bizim oyuncularımız kulübü yönetme stratejimize paralel bir destek vermektedir. Biz de hepsiyle gurur duymaktayız”.

“Kimse hakemlere hakaret etmemizi, soyuna odası basmamızı beklemesin, bu bizim tarzımız değil. Ben daha başkanlığım sürecimde bir hakemle konuşmadım bile. Uçakta karşılaştım yine konuşmadım. Bir baskı da kurmuyoruz, ancak dediklerimiz mağdur olmamız anlamına gelmez”.

“Bu senenin adının Süleyman Seba sezonu konulunca Beşiktaş’ın şampiyon olacağına dair bir algı yaratılıyor. Ayrıca TFF ve MHK başkanı Beşiktaşlı algısı ile en çok yaralanan takım da biz oluyoruz. Bizim beklentimiz sadece eşit muameledir”.

“U19 maçında geçen hafta haksız penaltıyı teknik direktörünün isteğiyle oyuncumuz gole çevirmemiştir. Biz bunları öğretiyoruz. Bizim ilkemiz şerefinle oyna hakkınla kazandır. Bizim kimseden bir talebimiz olmamıştır. Ne ben ne de arkadaşlarım TFF, MHK’den talebimiz olmamıştır. Ancak Beşiktaş bu konularla alakalı organize olarak bir hareket yaratmıştır. Bu bizi ve Beşiktaşlılar’ı rahatsız etmektedir. Artık buna bir dur denmesi gerekiyor”.

“Gökhan Töre’nin atılmasında 4. Hakem Töre’yi tahrik ediyor. Bu zamana kadar fair olmayan bir hareketini görmedik Gökhan’ın sahalarda. Pırlanta gibi çocuktur. Maç esnasında yönetici arkadaşlarıma kart cezalısı arkadaşımız var mı dedim 20. dakikada. Kart gösterip cezalı yapacaklar dedim. Son derbilere baktırdım; 7 defa kırmızı kart görmüşüz derbi öncesi, Galatasaray 2, Fenerbahçe ise 1 defa görmüş. Son oynanan derbilerde 12 kez Beşiktaş’a, Fenerbahçe’ye ise 5 tane kırmızı kart verilmiş. Bunlar gerçek veriler”.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu