FutbolGündem

Levent Erdoğan çekildi, Fikret Orman adaylığını açıkladı!..

2003 yılında Yıldırım Demirören ile kıyasıya bir başkanlık yarışına giren Fikret Orman kararını verdi ve 25 Mart’taki olağanüstü kongrede aday olacağını açıkladı.

Beşiktaş’ta 25 Mart Pazar günü yapılacak Olağanüstü seçimli kongre öncesi, Fikret Orman başkan adayı olacağını açıkladı.
Siyah-beyazlı kulüpte 30 Mayıs 2004 yılında yapılan kongrede 3 bin 272 oy alan ve seçimi kazanan Yıldırım Demirören’e 162 oy gerisinde kalarak yarışı kaybeden Orman, yaptığı son görüşmeler sonrası yeniden başkan adayı olduğunu bildirdi.

Fikret Orman, “Bir süredir aday olup olmamam ile ilgili düşüncelerim vardı. Artık kararımı verdim. Yarın yapacağım bir basın toplantısı veya basın açıklaması ile adaylığımı kamuoyuna resmen ilan edeceğim” dedi. Orman’ın ardından Beşiktaş’ta başkan adayı sayısı 5’e yükseldi. Levent Erdoğan, Sinan Vardar, Bülent Deriş ve Yalçın Karadeniz daha önce adaylıklarını açıklamışlardı. Ancak bu isimlerden Levent Erdoğan, bugün aday olacağını resmen açıklayan Yalçın Karadeniz’in bu kararı sonrası kısa süre içinde yarıştan çekilmesi bekleniyor.

Levent Erdoğan adaylıktan çekildi

Beşiktaş’ta 25 Mart’ta gerçekleşecek Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesinde Levent Erdoğan adaylığından çekildiğini açıkladı. NTVSpor’un haberinen göre; Erdoğan’ın seçimlere girmekten vazgeçtiği belirtildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu