FutbolGündem

Beşiktaş Belediyesi’nden Beşiktaş Kulübü’ne haciz!..

Beşiktaş Kulübü’ne bir darbede Beşiktaş Belediyesi’nden geldi…  Beşiktaş Belediyesi, siyah-beyazlı kulübün Çilekli Tesisleri’nin kirasını geciktirdiği için haciz işlemleri başlattı.

Ekonomik darboğazda olan Beşiktaş kulübüne bir kötü haber de Beşiktaş Belediyesi’nden geldi. Haber1903’ün haberine göre Beşiktaş Belediyesi, siyah beyazlı kulübe haciz işlemi başlattı. BJK Çilekli tesislerinin geciken 2 aylık kira borcu yüzünden haciz işlemleri başlatıldığı, ödenmesi gereken bedelin 62.000tl olduğu öğrenildi.

Beşiktaş Belediyesi’nden açıklama

Yaşanan gelişmelerin ardından Beşiktaş Belediyesi tarafından yapılan açıklama şöyle;

“Çilekli Spor Tesisleri için yapılan uygulama, 5393 Sayılı Belediye Kanunu, 2886 Sayılı İhale Kanunu ve Sayıştay denetim ilkelerine göre uyulması gereken zorunlu bir süreçtir.

Bu zorunlu yasal süreçlere uyulmasaydı Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile yapılan sözleşmenin sona erdirilmesi gerekecekti. Belediyemiz tarafından Çilekli Spor Tesisleri ile ilgili fiilen herhangi bir icra işlemi de başlatılmış değildir.

Beşiktaş kent varlığının önemli bir mirası olarak gördüğümüz spor kulüplerimizi özellikle de Beşiktaş Jimnastik Kulübü’müzü koruyup kollamak, Belediyemizin en temel görevlerinden biridir.”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu