FutbolGündem

Guti “Boğaz Enfeksiyonu”na yakalanmış, bademcikleri iltihaplanmış!..

Sezon başından bu yana teknik direktör Carlos Carvalhal tarafından kadroya alınmayan İspanyol yıldız Guti için, şimdi de boğaz enfeksiyonuna yakalandığı ve bademcikleri iltihaplandığı açıklaması yapıldı.

Beşiktaş’ta Gaziantepspor maçının kadrosuna alınmayan İspanyol yıldız Guti’nin tedavisinin devam ettiği bildirildi. Kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi;

“Dünkü antrenmanı yüksek ateş nedeniyle zorlanarak tamamlayan Guti Hernandez’in yapılan muayenesinde boğaz enfeksiyonuna yakalandığı ve bademcik iltihabı olduğu tespit edildi. Gaziantep kafilesinde yer alamayan yıldız futbolcumuzun tedavisine İstanbul’da devam ediliyor.

Guti; Futbol oynamayı hatırlamaz oldum. Bu profesyonel bir futbolcu için çok üzücü

Bu arada İspanyol yıldızın Yeni Şafak gazetesi’ne verdiği ropörtajda, “Futbol oynamayı hatırlamaz oldum” dedi. Gaziantep maçı kadrosuna alınmayan Beşiktaş’ın İspanyol yıldızı, twitter hesabından gelecekle ilgili kaygılarını dile getirdi: “Futbol oynamayı hatırlamaz oldum. Bu profesyonel bir futbolcu için çok üzücü.

Beşiktaş’ta teknik direktör Carlos Carvalhal ile İspanyol yıldız arasındaki kriz sürüyor. Bugünkü Gaziantepspor maçı kadrosuna alınmayan Guti, twitter portalından kulüpteki geleceği ile ilgili endişelerini dile getirdi. İspanyol yıldız, internetteki mesajında, “Futbol oynamayı hatırlamaz oldum. Bu profesyonel bir futbolcu için çok üzücü” ifadelerine yer verdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu