FutbolGündem

Beşiktaşlı Guti; Carvalhal beni sevmiyor, yönetim de beni sildi

Beşiktaş’a geldiği günden beri performansı ve özel hayatı nedeniyle eleştirilerin hedefi haline gelen Guti, devre arasında siyah-beyazlı takımdan ayrılma planları yapıyor.

Radyospor’da yer alan habere göre İspanyol futbolcunun yakın çevresineyse “Carvalhal beni sevmiyor, yönetim de beni sildi” dediği öğrenildi. İspanyol futbolcu yakın çevresine “Yönetim beni sildi, Carvalhal Portekizlileri öne sürüyor.” diye dert yanarken, takımdan ayrılacağına dair sinyalleri Twitter’dan yayımladığı mesajda vermişti.

Guti, teknik heyet ve yönetimden rahatsız. İspanyol futbolcu “Carvalhal, beni sevmiyor. Takımda Portekizliler daha öncelikli ve onlara yer veriyor. Son dönemde yaşananların ardından yönetim de beni sildi. Gelecek teklifleri değerlendirip devre arasında takımdan ayrılmayı planlıyorum” dediği kaydedildi.

Spor Toto Süper Lig’in ilk 3 haftasında teknik direktör Carvalhal tarafından kadroya dahi alınmayan Guti, Twitter hesabından, “Sakat olmadığım halde oynayamadığım bir başka maç. Bildiğim tek bir şey var, oynamak için çalışmaya devam edeceğim ve oynamayı umacağım. Aynı zamanda da diğer ülkelerden teklifler almayı, dünyayı tanımayı umuyorum” diye yazmış ardından da takımdan ayrılmayı düşünmediğine dair yeni bir açıklama yapmıştı.
Guti’nin geleceği hakkında herhangi bir yorum yapmaktan kaçınan Beşiktaş 2. Başkanı Metin Keçeli, “Herkes teknik heyetin kararlarına saygı duymak zorunda” dedi.

Metin Keçeli, “Guti, profesyonel futbolcumuz. Carvalhal’ın tercihlerine saygı duymak zorundayız. Kadro konusunda karar hocanın. Sonuç itibariyle geniş bir kadromuz var ve her hafta kadroda değişiklik yaşanabilir” diye konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu