FutbolGündemTransfer

Beşiktaş ‘lı İbrahim Üzülmez: 2010 yılının en iyi futbolcusu seçildi

Beşiktaş Haberleri / Beşiktaş ‘ın kaptanı İbrahim Üzülmez, Özel Çamlıca Coşkun İlköğretim Okulu örencileri tarafından 2010 yılının en iyi futbolcusu seçildi.

Ödül töreni öncesinde öğrencilerin sorularını yanıtlayan Beşiktaş ‘lı İbrahim Üzülmez, ligin ikinci yarısından umutlu olduğunu kaydederek, ”Ama her şeyden önemlisi saha içinde takım olmalıyız. Bunu yaparsak ikinci yarı çok iyi şeyler olacaktır” dedi.

Yeni transferlerle ilgili görüşlerinin sorulması üzerine ”Q7 ve çetesini mi soruyorsunuz” diye espri yapan Beşiktaş ‘lı İbrahim Üzülmez, ”Futbolculukta yetenek önemli ama karakterin de iyi olması gerekiyor. Yeni gelenler karakter olarak da düzgün arkadaşlarımız. Sakatlığım nedeniyle takımla çalışamadığım için onlarla yemekler dışında çok fazla beraber olamadım ama ilk izlenimlerim iyi. Çok iyi oyuncular ve karakterleri de çok iyi” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş ‘lı İbrahim Üzülmez; UEFA’da hedefimiz final

UEFA Avrupa Ligi’ndeki şanları ile ilgili bir soru üzerine Beşiktaş ‘lı İbrahim Üzülmez, şöyle konuştu; Zor rakipler var. Ama kimse (Beşiktaş finale gidemez) diyemez. Hedefimiz final. Tek tek maçları değerlendirmek gerekiyor. Dinamo Kiev çok tecrübeli bir takım. Herkes Manchester City’yi düşünüyor. Ciddiye almazsanız Dinamo Kiev’e elenebiliriz. Ciddiyetimizi sahaya yansıtırsak bu kaliteli kadroyla finale kadar gidebiliriz. Türkiye’ye çok güzel şeyler yaşatmak istiyoruz.

Beşiktaş taraftarlarınca bu kadar sevilmesinin nedeninin ne olduğunu sorusuna Beşiktaş ‘lı İbrahim Üzülmez, ”İyi niyetimle mücadele ediyorum. Beşiktaş taraftarı çok büyük taraftar. Mücadele eden, istekli, agresif olan oyuncuyu seviyor. 11 yıldır Beşiktaş’tayım. Birçok arkadaşım geldi gitti. Saha içinde o hırsı, mücadeleyi taraftar görüyor. Beni sevmelerinin nedeni, o hırsı ve mücadeleyi sahada yansıtmam olduğunu düşünüyorum. Saha içinde mücadele edemeyeceğimi düşündüğüm zaman futbolu bırakırım” şeklinde konuştu.

Beşiktaş ‘lı İbrahim Üzülmez; Beşiktaş ‘ta çok mutluyum

Beşiktaş ‘tan başka bir takımda oynayıp oynamayacağı sorusuna Beşiktaş ‘lı İbrahim Üzülmez, ”Ben Beşiktaş’ta çok mutluyum. Sevdiğim bir camia. Bu büyük camiada kaptanlık onurunu yaşadım. Sevdiğim bu camiada futbolu noktalamak istiyorum” yanıtını verdi.

Beşiktaş ‘lı İbrahim Üzülmez, Türk Telekom Arena Stadı’nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın tepki gösterilmesiyle ilgili olarak da şunları şöyledi;  Bunu doğru bulmuyorum. Sayın Başbakanımızın, o stadı, güzelliği ortaya çıkarmakta çok büyük uğraşlar içinde olduğunu basından duyuyoruz. Bunu Galatasaray Kulübü Başkanı da söyledi. Bu tepkilerin olmaması gerekiyordu. Keşke olmasaydı. 3 gündür bunlar konuşuluyor. İyi niyetle o stadı açmaya gelen biri var. Yapılanlar doğru değil. Daha sonra Beşiktaş ‘lı İbrahim Üzülmez’e çiçek ve 2010 yılının en iyi futbolcusu ödülü verildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu