FutbolGündemTransfer

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi; Ronaldinho’ya teklifimizi yaptık. Cevabını bekliyoruz!..

NationalTurk’ün haberine göre, Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Ahmet Nur Çebi, Ronaldinho’ya teklif yapıldığını açıkladı.

Haber1903′e konuşan Ahmet Nur Çebi, iç transfer hakkında “Almeida bizim sözleşmeli futbolcumuz. Kendisi ile de önümüzdeki sene çalışmak istiyoruz. Fakat çok cazip bir teklifte bulunulması ve yerine iyi bir alternatif bulunması durumunda satılması neden olmasın? Hilbert’in ise kendi talebi oldu. Biz de fikrimizi söyledik. Henüz geri dönüş yapmadı. Fernandes ile sözleşme uzatacağız. Görüşmeler olumlu gidiyor” ifadelerini kullandı.

Çebi’nin açıklamaları şöyle;

Geçen seneye oranla bu sene daha fazla sponsor ilgisi ile karşı karşıyayız. Beşiktaş’ın menfaatleri için en iyi olanı değerlendirmek için yavaş davranıyoruz. Ronaldinho’ya teklifimizi yaptık. Ondan gelecek cevabı bekliyoruz.

Hoca konusunda Önder Özen’in çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar bittiğinde yöneticiler olarak değerlendirme yapacağız. Prosinecki, Bielsa ve ayrıca Lille Takımı’nın teknik direktörü Rudi Garcia da gündemimizde bulunmaktadır. Bu isimler içerisinde en doğru olanı seçeceğiz.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu