FutbolFutbolda ŞiddetGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike Dosyaları

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba; Bu olaylar Türk sporu için büyük bir yara oldu

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba, Metris Cezaevi’nde yeğeni Tayfur Havutçu ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’la yaptığı konuşmayı Radyospor’a anlattı.

Radyospor’da yayınlanan programa telefonla katılan Efsane Başkan Süleyman Seba, hem yeğeni Tayfur Havutçu’yu hem de eski dostu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı ziyaret ettiğini ifade ederek şöyle konuştu; 5’er dakikalık ziyaretlerdi. Klasik şeyleri söyledim. ‘Geçmiş olsun’ dedim. Tayfur Havutçu bana ‘ben suçsuzum. Ben hiçbir şey yapmadım. Hiçbir şeye karışmadım’ dedi. Sanırım 1-2 gün içerisinde itirazlar sonuç verecek.

Kendisinin bu konuda ümitli bir beklentisi var. Kendisine moral verdim. ‘Üzülme, geçer’ dedim. Tayfur’dan sonra Aziz Bey’le görüştüm. Beni gördüğü için memnun oldu. Ona da aynı şeyleri söyledim. Moral verdim. Ben hem Tayfur’u hem de Aziz Bey’i iyi gördüm. Kolay değil tabii bu duruma katlanmak. Tayfur üzerine basa basa ‘ben yapmadım’ diyor. Daha önce de söyledim. Tayfur’un bu işlerin içerisinde olacağına inanmıyorum. Ben yaparım o yapmaz. Tayfur böyle şeyler yapmaz. Neden bu işlere adı karıştırıldı, bilmiyorum” dedi.

Süleyman Seba, Serdal Adalı’yı neden ziyaret etmediği yönündeki bir soruya ise şöyle cevap verdi;

Serdal Adalı’yla görüşmedim. Bazı gazetelerde farklı yansıtıldı; ama kendisiyle tanışıklığım yok; ayrıca savcılıktan sadece iki görüşme için izin alabildik. Bu olaylar Türk sporu için büyük bir yara oldu. Son derece üzgünüm.

 

 

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu