FutbolGündem

Q 7 ve Çetesi dağıldı; Portekiz Milli Takımı’ndaki tek Beşiktaş’lı Almeida!..

Beşiktaş’ın Spor Toto Süper Lig’de başarısız olması en çok kadrosunda bulundurduğu Portekiz’li oyuncuları vurdu. Portekiz’in Norveç ile oynayacağı maç için sadece Almeida milli kadroya çağırıldı.

85 kez milli olan Simao, 30 kez milli formayı giyen Quaresma ve 5 defa milli olan Fernandes Portekiz Milli Takım kadrosuna çağırılmazken, Spor Toto Süper Lig’de 12 maçta 4,  Ziraat Türkiye Kupası’nda 6 karşılaşmada 4 gol atan Hugo Almeide teknik direktör Paulo Bento tarafından kadroya alındı. Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Paulo Bento’nun, kadroyu UEFA Avrupa Ligi finalini oynayan Porto ve Braga takımlarının oyuncularından oluştururken Beşiktaş’ta oynayan Portekizliler’den sadece Almeida’yı çağırdı.

Beşiktaş’ın ligdeki bu başarısızlığı yüzünden milli kadroya çağırılmayan Simao, Quaresma ve Fernandes’in hayli üzgün olduğu gelen bilgiler arasında. Real Madrid’de harika bir sezon geçiren ve La Liga’da tam 40 gol atan Cristiano Ronaldo’nun yanı sıra Porto’dan Joao Moutinho, Varela gibi isimler de aday kadroda yer aldı.

Portekiz Milli Takımı aday kadrosu şöyle;

Kaleciler: Eduardo, Ventura, Rui Patrício

Defans: Bruno Alves, Fabio Coentrao, Joao Pereira, Pepe, Ricardo Carvalho, Rolando, Silvio,

Orta Saha: Duda, Andre Santos, Carlos Martins, Joao Moutinho, Paulo Machado, Raul Meireles, Ruben Micael

Forvet: Cristiano Ronaldo, Danny, Helder Postiga, Hugo Almeida, Nani, Varela.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu