FutbolGündem

Beşiktaş’ta Almeida şoku!..

Beşiktaş’ta Almeida şoku!.. Siyah-Beyazlılara Hugo Almeida’dan kötü haber geldi. Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Hugo Almeida’nın, bugünkü idmanda sakatlığı nüksetti. İdmanı yarıda bırakan golcü oyuncu, moralsiz bir şekilde antrenmanı terk etti.

Siyah – beyazlı ekipte dün de Manuel Fernandes idmanı yarıda bırakmıştı. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Gaziantepspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. HTSpor’un haberine göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenmanda siyah – beyazlı futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından istasyon çalışması gerçekleştirdi.

Top kontrolü ve pas çalışmalarıyla idmana devam eden oyuncular, taktik hazırlık programı sonrası oynadıkları çift kale maçla günü tamamladı. Antrenmana tedavi ve rehabilitasyon çalışmaları süren Tomas Sivok, Tolga Zengin, Ersan Gülüm ile bireysel çalışan Necip Uysal katılmadı.

Ağrıları nedeniyle dünkü antrenmana katılmayan Atiba Hutchinson ve yine aynı antrenmanda ağrıları sonrası çalışmayı yarıda bırakan Manuel Fernandes, takımla birlikte çalıştı. Hugo Almeida ise ağrıları nedeniyle tedbir amaçlı idmanı yarıda bıraktı. Siyah – beyazlı ekip, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını yarın sabah basına kapalı gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu