FutbolGündemTransfer

Beşiktaş’ta kaptan Guti, Holosko ve Hilbert, Eskişehirspor maç kadrosuna alınmadı

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, yarın oynayacakları Eskişehirspor maçının kadrosuna Guti, Holosko ve Hilbert’i almadı. Carvalhal, yeni transferlerden Edu’yu ise 18 kişilik kadroya dahil etti.

Spor Toto Süper Lig’de 2011-2012 sezonunun ilk maçında yarın Eskişehirspor’a konuk olacak Beşiktaş’ta teknik direktör Carlos Carvalhal, Guti Hernandez, Robert Hilbert ve Filip Holosko’yu kadroya almadı.

Eskişehir Atatürk Stadı’nda yarın saat 17:30’da başlayacak mücadele öncesi Beşiktaş’ın 18 kişilik maç kadrosu belli oldu. Teknik Direktör Carlos Carvalhal Guti, Hilbert ve Holosko’yu maç kadrosuna dahil etmedi. Yeni transferlerden Edu da kadroda yer alırken Alves ise hazır olmadığı gerekçesiyle Eskişehir’e götürülmedi.

Beşiktaş’ta sakatlıkları devam eden Ersan Gülüm, Bebe ve Burak Kaplan’ın yanı sıra milli takımda olan Atınç Nukan forma giyemeyecek. Teknik direktör Carvalhal’ın kalede hafif sakatlığı bulunan Rüştü’nün yerine Cenk’e görev vermesi, orta sahada Veli Kavlak’ı ilk 11’de değerlendirmesi bekleniyor.

Beşiktaş’ın sezonun ilk karşılaşmasında şu ilk 11 ile mücadele etmesi bekleniyor: Cenk, İbrahim Toraman, Sivok, Egemen, İsmail, Ernst, Fernandes, Veli, Quaresma, Simao ve Almeida.

Beşiktaş’ın Eskişehirspor maç kadrosunda şu futbolcular bulunuyor; Rüştü, İsmail, Fernandes, İbrahim Toraman, Sivok, Quaresma, Veli, Almeida,  Mustafa, Aurelio, Necip, Simao, Sidnei, Ernst, Edu,  Egemen, Tanju, Umut ve Cenk.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu