FutbolGündem

Beşiktaş’ta Sivok şoku; Çek futbolcu 1 ay sahalardan uzak kalacak!..

Beşiktaş’ta Sivok şoku; Çek futbolcu 1 ay sahalardan uzak kalacak!. Beşiktaş’a Sivok’tan kötü haber! Dizinden artroskopi olacak Çek savunma oyuncusu, sahalardan yaklaşık 1 ay uzak kalacak. Artroskopide büyük bir problem ortaya çıkarsa farklı bir ameliyat yapılması da gündeme gelecek…

Beşiktaş’a Sivok’tan kötü haber! Dizinden artroskopi olacak Çek savunma oyuncusu, sahalardan yaklaşık 1 ay uzak kalacak.

İlk yarıda bir çok oyuncusunu sakatlık nedeniyle oynatamayan Beşiktaş’a bir kötü haber de Tomas Sivok’tan geldi. Dizinden artroskopi olacak Tomas Sivok’un 1 ay sahalardan uzakkalacağı açıklandı. Ntvspor’un haberine göre, yaklaşık 3 yıl önce sağ diz çapraz bağları kopan Sivok ameliyat olmuş ve uzun süre sahalardan uzak kalmıştı.

Başarılı savunmacı, son dönemde aynı dizde artan ağrıları nedeniyle, 3 yıl önceki ameliyatı yapan Çek dostora göründü. Ve Çek doktor da artroskopi yapılmasına karar verdi. Sivok’a önümüzdeki günlerde Çek Cumhuriyeti’nde artroskopi yapılacak. Bu arada yapılacak artroskopide büyük bir problem ortaya çıkarsa farklı bir ameliyat yapılması da gündeme gelecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu