FutbolGündemTransfer

Diego Forlan’ı Tayfur Havutçu istememiş!..

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve kurmayları İspanya’da Atletico Madrid’li forvet Diego Forlan’ın transferini bitirmeye çalışırken, teknik direktör Tayfur Havutçu’nun, “Mümkünse Almeida’yı tutalım” şeklindeki talebi şaşkınlık yaşattı.

Beşiktaş’ın Diego Forlan transferinde işler karıştı. Star Gazetesi’nin haberine göre, Başkan Yıldırım Demirören, kurmayları Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu ile birlikte Uruguaylı yıldızın işini bitirmek için İspanya’da yoğun bir çaba harcarken, çiçeği burnunda teknik direktör Tayfur Havutçu’dan gelen beklenmedik telefon, transferin seyrini bir anda değiştirdi.

Tayfur Havutçu’nun, Başkan Yıldırım Demirören’i arayarak, “Mümkünse takımda Hugo Almeida’yı tutalım. Başlarda sorun yaşadı ama sonrasında açıldı. Özellikle Simao ve Quaresma ile çok iyi anlaşıyor. Portekiz Milli Takımı’nın santrforu. Kalması bize fayda sağlar. Bobo sorun adam haline geldi. Onu gönderip, yerine Forlan’dan düşük maliyetli ama bize daha fazla katkı sağlayabilecek bir oyuncu alalım. Benim görüşüm böyle ama son karar sizindir başkanım” dediği öğrenildi.

Umarız Beşiktaş Yönetimi en kısa zamanda Star Gazetesi’nin bu haberine bir açıklama yapar!..

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu