FutbolGündem

Tayfur Havutçu; Carvalhal’in yerine geçemezdim!..

Beşiktaş Yönetimi tarafından Sportif Direktörlüğe getirilen Tayfur Havutçu, Divan Başkanı Yalçın Karadeniz’i ziyaretinin ardından açıklamalarda bulundu.

Tayfur Havutçu şöyle konuştu; Yönetim bana teknik direktörlüğü teklif etti. Ama iyi giden işleyişi bozamazdım. Camiamıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Yönetimimiz bana teknik direktörlük görevini teklif etti ama şu anda iyi giden bir işleyiş var. Böyle olması gerekiyordu. Böyle bir karar verdik. Carvalhal ile Beşiktaş’ı en iyi yerlere taşıyacağız.

Beşiktaş’ta genel direktörlüğe getirilen Tayfur Havutçu ise teknik direktör Carlos Carvalhal ile birlikte takımı en iyi yerlere getirmeye çalışacaklarını dile getirdi.

Yeni görevi ile ilgili soruları yanıtlayan Tayfur Havutçu, ”Başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Kendileri bana teknik direktörlük görevini de teklif ettiler. Ama bu süreçte camia için bu şekilde devam etmenin doğru olduğuna inandım. İyi giden işleyiş var. Ben her zaman kulübün içindeyim. Bundan sonra da bütün çalışmalarımız Carlos Carvalhal ile beraber Beşiktaş’ı daha iyi yerlere taşımak için olacak” diye konuştu.

Ziyaretiyle ilgili de açıklamalarda bulunan genç teknik adam şunları söyledi; Beş aylık süreçte divan kurulu başkanımız devamlı bizimle beraberdi. Motive etti. Teşekkür ziyaretinde bulunduk. Ayrıca bütün camiamıza, taraftarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra da mahkeme sürecinden alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyoruz.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu