FutbolGündem

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal; Bizim politikayla işimiz yok

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Türkiye ile İsrail arasında yaşanan gerginliğinin kendilerini ilgilendirmediğini belirterek, “Bizim politikayla işimiz yok” dedi.

Carlos Carvalhal, Türkiye ile İsrail arasında yaşanan gerginliğinin kendilerini ilgilendirmediğini belirterek, “Bizler profesyoneliz, en başından beri sadece futbol oynamak istiyoruz. Bizim politikayla işimiz yok” dedi.

Beşiktaş Kulübü’nün resmi sitesine açıklamalarda bulunan Portekizli teknik adam, Türkiye’de çok güzel karşılandığını ve kendisini evinde gibi hissettiğini kaydetti. Carvalhall, “Türk insanı çok misafirperver ve Beşiktaş taraftarı çok büyük. Dışardaki taraftarlarımız ve çalışma arkadaşlarım bana çok iyi davrandılar, kendimi evimde gibi hissediyorum” dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Carvalhal, 15 Eylül Perşembe günü Fiyapı İnönü Stadyumu’nda Maccabi Tel Aviv ile oynayacakları karşılaşma içinse şunları söyledi; Amacımız UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalmaktı ve bunu gerçekleştirdik. Şimdi farklı bir şampiyonadayız ve ilk hedefimiz gruptan çıkmak. Maccabi zor ve organize bir takım, önceki turda Panathinaikos’u elediler. Sabırlı ve organize olmalıyız.

Bizim için en önemli güç, kendi sahamızda oynuyor olmamız ve oyuncularımızın kalitesi ile tartarlarımızın vereceği destek olacak. Taraftarlarımızın desteği ile farkımızı ortaya koyacağımıza inanıyorum. İsrail ile yaşanan gerginliğe gelince de bizler profesyoneliz, en başından beri sadece futbol oynamak istiyoruz. Bizim politikayla işimiz yok.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu