FutbolGündem

Beşiktaş ve Trabzonspor’un muhtemel rakipleri belli oldu!..

UEFA Avrupa Ligi’nde Stoke City’i 3-1 mağlup ederek lider olan ve seri başı olarak ikinci tura yükselen Beşiktaş ile Trabzonspor’un muhtemel rakipleri belli oldu.

Stoke City galibiyetiyle gruptaki puanını 12’ye yükselten ve lider olarak gruptan çıkan Beşiktaş birinci torbada yer almaya hak kazandı. Şampiyonlar Ligi’ndeki grupta üçüncü sırayı alarak UEFA Avrupa Ligi’nden yoluna devam edecek olan Trabzonspor ise ikinci torbada.

UEFA Avrupa Ligi kuraları yarın Türkiye saati ile 14:00’te İsviçre’nin Nyon kentinde çekilecek.

Kurada aynı ülke takımlarıyla aynı gruptan çıkan ekipler karşı karşıya gelemeyecek. Beşiktaş, Trabzonspor ve Stoke City ile eşleşmeyecek. İşte UEFA Avrupa Ligi’nde son 32’ye kalan takımlar. UEFA Avrupa Ligi’nde bu akşam 6 grupta daha birinci ve ikinciler belli olacak.

1. Torba: (Trabzonspor‘un olası rakipleri): Manchester City, Manchester United, Olympiakos, Valencia, Beşiktaş, Sporting Lizbon, Athletic Bilbao, Schalke 04, Twente, Anderlecht

2. Torba: (Beşiktaş‘ın olası rakipleri): Ajax, Porto, Trabzonspor, Viktoria Plzen, Stoke City, Lazio, Salzburg, Steaua Bükreş, Wisla Krakow, Lokomotiv Moskova

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu