FutbolGündemTransfer

Flaş… Flaş… Karakartal bombayı patlattı… Fatih Tekke Beşiktaş’ta!..

Transferin son gününde Beşiktaş yönetimi, Rusya’nın Rubin Kazan takımında forma giyen Fatih Tekke ile resmi sözleşmeye imza attı.

Kulübüne ve kendisine 750’şer bin euro verilecek olan Fatih Tekke’ye ayrıca oynadığı maç başınada 40 bin TL verilecek. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den İMKB’ye gönderilen açıklamada Fatih Tekke’nin transferi için görüşmelere başlandığı duyuruldu.

Şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Şirketimiz, futbolcu Fatih Tekke’nin transferi konusunda görüşmelere başlamıştır.

FATİH TEKKE KİMDİR?

Trabzonspor’un alt yapısında yetişen Fatih Tekke, 1994-1997 yılları arasında bordo mavili kulüpte futbol oynadı. 1997’de Altay’a kiralık olarak giden forvet oyuncusu, 1 yıl sorna Karadeniz temsilcisine geri döndü. 2000 yılında kadar Trabzonspor’da oynadıktan sonra Gaziantepspor’a transfer oldu.

2003-2006 yılları arasında tekrar bordo-mavili formayı sırtıan geçiren Tekke, buradan 7,3 milyon euroya Rusya temsilcisi Zenit’e gitti. Zenit forması altında bir lig, bir de UEFA Kupası şampiyonluğu yaşadıktan sonra bir başka Rusya temsilcisi Rubin Kazan’a imza attı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu