FutbolGündem

Beşiktaş ve Trabzonspor Avrupa’ya kanat açıyor!..

Beşiktaş ve Trabzonspor Avrupa’ya kanat açıyor!.. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında Yunanistan’ın Asteras takı mıyla İstanbul’da, Trabzonspor ise deplasmanda Ukrayna ekibi Metalist Kharkiv ile karşılaşacak…

Siyah beyazlıların Yunan ekibi Asteras ile Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yapacağı karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Maçı Çek hakem Miroslav Zelinka yönetecek. Ntvspor’un haberine göre, UEFA Avrupa Ligi’ne galibiyetle başlamak isteyen Beşiktaş, hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde, maç öncesi son taktik antrenmanını yapan siyah beyazlılarda, Demba Ba ve Sosa takımla birlikte çalıştı. İki oyuncu da Asteras maçı kadrosunda yer alacaklar. Ancak Demba Ba ve Sosa’nin ilk 11’de yer almaları beklenmiyor. Siyah beyazlılarda sakatlığı bulunan Ersan Gülüm ise mücadelede forma giyemeyecek.

Bu arada C Grubu’nun diğer maçında Sırbistan’ın Partizan takımı, İngiltere temsilcisi Tottenham Hotspur ile Belgrad’da yine saat 20’de karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor iyi başlamak istiyor

Trabzonspor, geçen sezon başarılı bir grafik çizdiği UEFA Avrupa Ligi’nde grup maçlarına bu sezon da iyi başlamak istiyor.

Bordo mavili takım, L Grubu’ndaki ilk maçında Ukrayna’nın Metalist Kharkiv takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Ülkenin doğusundaki siyasi karışıklık nedeniyle maç, batıdaki Lviv kentinde oynanacak.

Arena Lviv’deki karşılaşma saat 22:05’te başlayacak ve Norveçli hakem Tom Harald Hagen tarafından yönetilecek.

CARDOZO TAKIMLA ÇALIŞTI

Trabzonspor maç için son antrenmanını karşılaşmanın oynanacağı Arena Lviv’de yaptı. Çalışmaların başında teknik direktör Vahid Halilhodzic sahada futbolcularla bir toplantı gerçekleştirdi. Ukrayna’ya götürülen 19 futbolcu da antrenmanda yer aldı. Sakatlığı nedeniyle ligde Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmada forma giyemeyen Cardozo takımla çalıştı. Paraguaylı golcünün Metalist karşısında ilk 11’de yer alması bekleniyor.

Metalist Kharkiv de karşılaşma için son çalışmasını gerçekleştirdi. Ukrayna ekibinde eski Trabzonsporlu Jaja da bordo mavili takıma karşı forma giyecek. Bu sezon Ukrayna Ligi’ne kötü günler geçiren Metalist, ilk 6 hafta sonunda aldığı 7 puan 8. sırada yer alıyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu