FutbolGündem

Beşiktaş’ın adidas imzalı, Toyota reklamlı beyaz formaları satışta

Beşiktaş Kulübü’nün 2011-2012 futbol sezonunda giyeceği, adidas ve Beşiktaş’ın ortak tasarımı olan “Beyaz Forma” bugün itibariyle tüm adidas satış noktalarında ve Kartal Yuvası mağazalarında Beşiktaş taraftarları ile buluşuyor.

Beşiktaş A Takımı’nın 2011 – 2012 futbol sezonunda giyeceği adidas formaları taraftarıyla buluşmaya hazır. Beşiktaş’ın yeni futbol sezonunda giyeceği adidas “Beyaz Forma”, bugün itibaren 95 TL’lik satış fiyatıyla tüm adidas satış noktaları ve Kartal Yuvası mağazalarında Beşiktaş taraftarlarının beğenisine sunuluyor.

Beşiktaş A Takımı’nın 2011 – 2012 futbol sezonunda giyeceği formalar, uluslararası adidas tasarım ve teknolojileri uygulanarak hazırlandı. adidas’ın özel bir kumaş teknolojisi kullanılarak yaptırdığı formaların büyük ilgi görmesi bekleniyor.

adidas’ın ClimaCool adını verdiği bu teknoloji ile spor sırasında vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturulacağı belirtildi.

Tasarımdaki amacın ayrıca vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcuların vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak, dayanıklılığını artırıyor. Göğsünde ‘Kartal’ ile beyaz forma her sezon olduğu gibi 2011 – 2012 futbol sezonunda da Beşiktaş’ın kazanmayı hedeflediği başarılarda en büyük itici güç olacağı açıklandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu