FutbolGündemTransfer

Yıldırım Demirören: 93 milyonu borç olarak verdim. Onu geri alacağım o para cocuklarımın rızkı!..

Beşiktaş Kulübü’nden 93 milyon Tl alacağı bulunan Yıldırım Demirören “Paramı tabii ki geri alacağım. Sonuçta bu parayı dışarıdan faizle alabilirdik ama ben kulübe büyük yardım yaparak bu parayı borç olarak verdim.  Bu parayı  geri alacağım o para çocuklarımın rızkı” dedi.” dedi.

Başkanı Yıldırım Demirören taraftarlarının Bursa’ya gitmesi gerektiğini söylerken Fatih Tekke’ye de kulüp bulması için süre verdiklerini kaydetti. Ürün satışlarından memnun olmadığını dile getiren başkan “Ferrari bizi hayal kırıklığına uğrattı” ifadesini kullandı.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, hafta sonu yaşanan olaylara karşın Beşiktaş taraftarının Bursa’ya götürmek istediklerini söyledi. İbrahim Yazıcı ile sık sık konuştuklarını belirten Demirören “Biz taraftarımız Bursa’ya götürmezsek kaybeden Türk futbolu olur. Hep beraber bu konuda mücade etmeliyiz ve buradan herhangi bir geri dönüş yapmamalıyız” ifadesini kullandı.

FATİH TEKKE’YE KULÜP BULMASI İÇİN SÜRE VERDİK

Yayıncı kuruluşa konuşan Yıldırım Demirören çok konuşulan Fatih Tekke hakkında da açıklamalarda bulundu. Schuster tarafından bir türlü şans verilmeyen Fatih Tekke’ye takım araması için süre verdiklerini dile getiren Demirören “Fatih Tekke’ye çok inandık ama omadı ona da kendisne kulüp bulması için müsaade verdik” dedi.

SCHUSTER YANLIŞ ANLAŞILDI

Düşüş içerisine girmemimizin en büyük nedeni sakatlık” diyen Demirören, “Sezonu erken açtık. Böyle olacağını da biliyorduk. Sakatlarımızdan bir 11 yapsak bile şampiyonluğa oynar” açıklamasını yapan Beşiktaş Başkanı, Schuster’i uzun vadeli getirdiklerini ve “1960’lı yılların futbolu oynanıyor” diye konuşan Alman teknik adamın yanlış anlaşıldığını savundu.

BEN PARAMI GERİ ALACAĞIM O ÇOCUKLARIMIN RIZKI

Beşiktaş Kulübü’nden 93 milyon Tl alacağı bulunan Yıldırım Demirören “Paramı tabii ki geri alacağım. Sonuçta bu parayı dışarıdan faizle alabilirdik ama ben kulübe büyük yardım yaparak bu parayı borç olarak verdim. Ben paramı geri alacağım o cocuklarımın rızkı” dedi.

2 OYUNCU DAHA GELECEK

Altyapıdan 2 oyuncu daha geleceğini söyleyen Demirören, Ersan Gülüm’ün bu performansını sürdürmesi halinde bonservisini alacaklarını da dile getirdi. Tabata transferinden pişman olmadığını da sözlerine ekleyen Demirören en büyük hayalinin ise stat ve UEFA şampiyonluğu olduğunu söyledi.

HERKES GUTİ GİBİ OLMALI, FERRARİ BİZİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI

Demirören “Guti çok önemli bir futbolcu. Burada olması büyük şans. Herkesin Guti’yi örnek alması lazım” diyen Demirören, Ferrari’nin ise performansıyla kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını ifade etti.
Şampiyonluk yolunda en büyük rakiplerinin yine kendilerinin olduğunu söyleyen Yıldırım Demirören Galatasaray’ın yaşadığı sıkıntıları daha önce kendisinin de yaşadığını söyledi.

YÜZDE 50 KORSAN KALANLARIN YÜZDE 80’İ DE ESKİ FORMA

3 yıldız transfer yaptıkları halde ürün satışlarından memnun olmadıklarını da sözlerine ekleyen Demirören “Ürün satışlarından hiç memnun değiliz. Taraftarımız korsan forma almamalı. İönü Stadı’na girdiğinizde yüzde 50 civarında korsan formaya rastlıyoruz. Yüzde 80 de eski forma var” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu