FutbolFutbolda ŞiddetGündemÖzel DosyalarŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike Dosyaları

Beşiktaş Yönetimi, Serdal Adalı, Ahmet Ateş ve Tayfur Havutçu’yu Metris Cezaevi’nde ziyaret etti

Futbolda şike soruşturması kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu oyuncularla anlaştığı için cezaevine giden Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı, Protokol Müdürü Ahmet Ateş ve teknik direktör Tayfur Havutçu’yu yöneticiler ziyaret etti.

Beşiktaş Asbaşkanı Metin Keçeli, protokol müdürü Ahmet Ateş, teknik direktör Tayfun Havutçu ve Yönetim Kurulu üyesi Asbaşkan Serdar Adalı’yı ziyaret etti. Ziyarette yöneticiler, Serdal Adalı, Ahmet Ateş ve Tayfur Havutçu’ya  yalnız olmadıklarını ifade ettiler ve onlara moral verdiler. Burada basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Metin Keçeli, “Serbest kalacakları ümidiyle ziyaretlerine geldik. Durumları çok iyi. Gayet moralli gördüm” dedi.

Bir basın mensubunun cezaevindeki Asbaşkan Serdar Adalı’nın istifa ettiğine dair söylentiler olduğunu sorması üzerine ise, ”Bana öyle bir şey söylemedi” diye cevap verdi. Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu’yu ziyaret edenler arasında Metin Keçeli ile Doğan Küçükemre, Ahmet Akpınar ve Engin Baltacı’nın yanında bazı başka isimler de yeraldı.

Serdal Adalı’nın istifasını Beşiktaş Kulübü Avukatlarından Engin Baltacı doğrularken, “Bu duruş, Beşiktaş’ın dünkü kupayı iade eden dik duruşunun devamı olarak görüyoruz. Beşiktaş çok kupalar kazanır ama Serdal Adalı gibi arkadaş bulamayız” ifadelerini kullandı.

Bu arada Beşiktaş heyeti Metris Cezaevi’nin önünde beklerken o sırada 34 FB 5076 plakalı bir aracın da cezaevine girmesi dikkat çekti. Bilindiği gibi yine şike suçundan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu ve alt yapı koordinatörü Cemil Turan da cezaevinde bulunuyorlar.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu