FutbolGündem

Beşiktaşlı Roberto Hilbert; Galatasaray maçında gördüğüm kırmızı kart aptalcaydı

Beşiktaş’ın Alman futbolcusu Roberto Hilbert, Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kartı profesyonel bir oyunucunun görmemesi gerektiğini belirterek, “Galatasaray maçında gördüğüm kırmızı kart aptalcaydı. Maçın son dakikalarında kontrolümü kaybettim” dedi.

Süper Final ikinci maçında Cumartesi günü Trabzonspor ile karşılaşacak Beşiktaş’ta bugün yapılan antrenmanın ardından Hilbert, Ersen, Necip, Muhammed ve Atınç, bir ayakkabı firmasının satış ve imalat merkezini ziyaret ettiler. Ayakkabı imalatında çalışan işciler ile sohbet eden oyuncular, daha sonra satış mağazasında gazetecilere açıklamalarda bulundular.

Roberto Hilbert, Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kartın aptalca olduğunu ve profesyonel bir oyunucunun görmemesi gerektiğini belirterek şunları söyledi; Süper Final’e Galatasaray’ı yenerek iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. 90 dakika boyunca iyi mücadele ettik. Ancak maçta şansız olan taraf bizdik. Kalemizde gördüğümüz ilk gol ofsayttı ve daha sonra da oyunu iyi konsatre olamadık.

Süper Final devam ediyor. Önümüzde daha 5 maç var. Galatasaray’ı evinde yenebiliriz. Cumartesi günü Trabzonspor ile oynayacağız. Kırmızı kart cezam sebebiyle Trabzon’da olamayacağım, ama takım arkadaşlarıma sonuna kadar güveniyorum.

Üç puanı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklardır. Hakemlerin her zaman doğru kararları vermesi mümkün olmuyor. Galatasaray maçında da böyle oldu ve hakem maçın sonuna doğru kontrolü kaybetti diyebilirim. Gördüğüm kırmızı kartta aptalca davrandığımı söyleyebilirim. Sonuçta profesyonel bir oyuncuyum, ama davranışım profesyonelce değildi. Ben de maçın sonuna doğru kontrolümü kaybettim.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu