FutbolGündem

Beşiktaş’tan forma rekoru

Hollanda kafilesi ve UEFA yetkilileri, siyah – beyazlı taraftarların tribün performansına hayran kaldılar.

Milliyet Gazetesi’nin Haberine Göre;

Hollanda kafilesi ve UEFA yetkilileri, siyah – beyazlı taraftarların tribün performansına hayran kaldılar. Genel Koordinatör Levent Çifter’in yakından ilgilendiği yabancı misafirlerin, tribünlerde yapılan tezahüratların anlamlarını da sorduğu öğrenildi. Cep telefonlarıyla tribünleri kayda alan misafirlerin, Olimpiyat Stadı’nın bu kadar dolmasına da şaşırdıkları belirtildi.

Öte yandan maçta yakılan meşalelerin sahaya atılmaması nedeniyle kulübe düşük miktarda bir para cezası geleceği öğrenildi. Maçı izleyen UEFA yetkililerinin tribünlerde politik tezahüratlar yapılıp yapılmadığını da sordukları ortaya çıktı.

Formalar yok satıyor

Vodafone’un, İngiltere’de yaptığı lansmandan sonra yeni formaları satışa çıkartan Beşiktaş Yönetimi, ilk başlarda yüksek olmayan satışlardan artık çok memnun. Yönetim ilk etapta basılan 65 bin formanın bir anda tükenmesi nedeniyle üretici firmaya yeni siparişler verdi.

Kartal Yuvaları’ndan Sorumlu Yönetici Emre Kocadağ’ın bizzat takip ettiği forma satışlarından bu sene iyi bir gelir elde etmeyi hedefleyen Beşiktaş Yönetimi, yeni verdiği siparişleri de iki hafta içerisinde bitirmeyi hedefliyor. Yaklaşık 100 bin civarında daha forma siparişi veren Beşiktaş Yönetimi, Şampiyonlar Ligi, play – off maçları sırasında yeni siparişlerin hepsini satmaya çalışacak. Öte yandan taraftarların en çok Demba Ba formalarına ilgi gösterdiği öğrenildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu