FutbolGündem

BJK İnönü Stadı’nda son turnuva!..

BJK İnönü Stadı’nda son turnuva!.. Vodafone Türkiye’nin bu yıl üçüncü kez düzenlediği “Vodafone Football Cup”ın Türkiye finalleri, Beşiktaş Kulübü’nün efsanevi oyuncuları ve yöneticilerinin de katılımıyla yarın BJK İnönü Stadı’nda yapılacak.

Organizasyonun tanıtım toplantısı, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt’ün ev sahipliğinde Grand Hyatt Otel’de gerçekleştirildi ve etkinliğin detayları paylaşıldı. Öğüt, yaz aylarında yıkılıp yeniden inşa edilecek tarihi BJK İnönü Stadı’ndaki son futbol maçları olma özelliğini de taşıyan turnuvanın, organizasyon yüzü olarak seçilen Pascal Nouma’nın da katılımıyla ünlüler karması maçına da ev sahipliği yapacağını aktardı.

Vodafone Türkiye’nin desteğiyle hayata geçirilen ve “Şehrin İçin Oyna” sloganıyla Türkiye’nin 10 ilinden 1355 amatör takımın katıldığı “Vodafone Football Cup”ın, yarın gerçekleşecek final maçlarıyla noktalanacağını vurgulayan Öğüt, şunları söyledi:

“Finaller çerçevesinde Beşiktaş’ın tarihine damga vurmuş efsanevi futbolcular bir veteranlar maçı yapacak. Maç kadrosunda Metin Tekin, Ali Gültiken, Tayfur Havutçu, Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Zeki Önatlı, Kadir Akbulut, Necdet Ergün, Erkan Avseren, Halim Okta, Yasin Sülün, Ömer Gülen, Zafer Öğer, Adem İbrahimoğlu gibi Beşiktaş’ın ünlü futbolcuları yer alacak. Ayrıca Beşiktaş’a üst üste 3 şampiyonluk kazandıran efsane teknik direktör Gordon Milne de turnuvada eski öğrencilerine taktik verecek.”

Etkinlikte, turnuva finalleri ve Beşiktaş efsaneleri maçının yanı sıra, spor basını karşılaşması da oynanacak. “Vodafone Football Cup”ı şampiyon olarak tamamlayacak ekip, 2014 yılında Brezilya’da gerçekleştirilecek Konfederasyon Kupası maçlarını izleme fırsatı yakalayacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu