DünyaGündem

Brezilya’da Dünya Kupası’nı protesto eden göstericiler, milli takım otobüsüne saldırdı!..

Brezilya’da Dünya Kupası’nı protesto eden göstericiler, milli takım otobüsüne saldırdı!.. Brezilya’da Dünya Kupası’nı protesto eden göstericiler Neymar, David Luiz ve Hulk gibi dünya futbol yıldızlarının da içinde bulunduğu milli takım otobüsüne saldırdı.

12 Haziran’da başlayacak Dünya Kupası’nı protesto eden göstericiler Neymar, David Luiz ve Hulk gibi dünya futbol yıldızlarının da içinde bulunduğu milli takım otobüsüne saldırdı.

Göstericiler Rio de Janeiro’da milli takım oyuncularını antrenman sahasına götüren milli takım otobüsünün önünü keserek sopa ve tekmelerle otobüse saldırdı. Bazı göstericiler de otobüsün üstüne “Dünya Kupası yapılmayacak” yazılı kağıtlar yapıştırdı. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Dünya yıldızlarının da aralarında bulunduğu futbolcular soğukkanlılıklarını koruyup araçta kalırken, polis göstericileri otobüsten uzak tutmakta hayli zorlandı.

Göstericiler, Bezilya ekonomisinin krizle boğuştuğu bir sırada kupaya milyarlarca dolar akıtılmasına karşı çıkıyor. 12 Haziran’a doğru daha da şiddetlenmesi beklenen gösterilere karşı güvenliği sağlamak üzere ülke çapında 157 bin asker ve polis görevlendirildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu