FutbolGündem

Timur Yaykıran; Gençlerbirliği maçında penaltımız verilmedi

Bucaspor Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, Gençlerbirliği ile oynanan maçta hakem kararlarının sonucu etkilediğini ifade etti.

Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda Gençlerbirliği ‘ne 1-0 yenilen Bucaspor ‘da kulüp basın sözcüsü Timur Yaykıran, müsabakada hakem kararlarının sonucu etkilediğini ifade etti. Bucaspor Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, yaptığı açıklamada, camia olarak hakem kararlarından rahatsızlık duyduklarını kaydetti. Gençlerbirliği karşısında yenilgiye hakemin yol açtığını savunan Yaykıran, şöyle devam etti;

Rakip takım oyuncusu Mahmut Boz, 39. dakikada ceza sahası içinde topu elle oynadı ve açık bir penaltımız verilmedi. 51. dakikada, aynı oyuncu Beto ‘ya sert girdi, ikinci sarı karttan atılması gerekirken, kart ‘es’ geçildi. Süper Lig ‘deki Anadolu takımları arasında çok küçük farklar var. Böyle bir güç dengesi içinde, maçların sonucunu takımların değil, hakemlerin belirlediğine şahit olmak bizleri üzdü.

Bucaspor Basın Sözcüsü Timur Yaykıran; Verilen yanlış kararlar nedeniyle emekler boşa gidiyor

Verilen yanlış kararlar nedeniyle, koca bir şehir veya camiaların takımlarına verdikleri sevgi ve yapmış oldukları yatırımlar, boşa gitmektedir. Son maçlar göstermektedir ki, Türk hakemlik camiasının kararları, liglerimize yakışmamaktadır. Bucaspor camiası olarak, hakem kararlarından rahatsızız.

Timur Yaykıran, Ankara’ya gelerek takıma 90 dakika destek veren sarı lacivertli taraftarlara da teşekkür ederek, “Bu maçın önemini bilerek, son ana kadar mücadeleyi sürdüren oyuncularımıza, tüm maç boyunca takımımızı küfürsüz ve kavgasız destekleyen cefakar taraftarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Onlar, değişen ve yenilenen Bucasporumuzun yeni temelleri” dedi.

Bucaspor, cumartesi günü saat 14.00’te Buca Arena Stadı ‘nda yapacağı Konyaspor maçının hazırlıklarına saat 17.00’de başlayacak. Sakatlığı süren Orhan Ak ile Ankara’daki çalışmalar sırasında sakatlanan Kevin ‘in tedavileri sürüyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu