FutbolGündem

Bursaspor’ lu Ali Tandoğan; Fenerbahçeli futbolcular hakemi baskı altına aldı

Bursaspor ’un başarılı futbolcusu Ali Tandoğan, Serdar Aziz ’le Semih Şentürk arasındaki pozisyonun kesinlikle penaltı olmadığını söyledi.

”Semih Serdar ’a sarıldı sonra kendini yere attı; hakemin kararı doğru’ diyen Ali Tandoğan, Radyospor ’a yaptığı açıklamada şöyle konuştu; Ben saha içerisindeyken topa konsantre olduğum için, pozisyonu çok net göremedim; ama televizyondan izlediğimde, ilk etapta Semih ’in Serdar ’a sarıldığını gördüm, kendisini Serdar ’la birlikte döndürüp yere bıraktığını gürdüm.

Doğal olarak da Serdar ’ın iki eli Semih ’in omuzlarında; çünkü Semih kendini yere attığı için Serdar da kendini ondan kurtarmaya çalışıyor. Bana göre kesinlikle penaltı söz konusu değil. Hakemin kararı doğru. Ali Tandoğan, Serdar ’ın, Fenerbahçeli futbolculara, “pozisyon penaltıydı” şeklinde bir itirafta bulunduğu iddiasının ise gerçekle bağdaşmadığını söyledi.

Ali Tandoğan; Fenerbahçeli futbolcular hakemi baskı altına aldı

Ali Tandoğan, Fenerbahçeli futbolcuların hakemi baskı altına aldıklarını savunarak, “Ben de ikinci itirazdan sarı kart cezalısı duruma düştüm. Taç atışıyla ilgili tepkim fazla olabilir” şeklinde konuştu ve şöyle devam etti; Fakat Fenerbahçeli futbolcular, belki de şampiyonluk yarışı içinde olmalarından, sürekli hakeme itirazları bizi çok gerdi.

Sürekli itiraz ettiler. Onların itirazı ve sonrasındaki haksız kararlardan dolayı sert tepkilerimiz oldu. Maçın gerilmesine Fenerbahçeli futbolcuların sebep olduğunu düşünüyorum. Hakeme baskı kurmaya çalıştılar; ancak bu kadar baskıya rağmen hakemin maçı iyi yönettiğini düşünüyorum.

Bursaspor ‘lu Ali Tandoğan; Maçın hakkı beraberlikti

Fenerbahçe ’nin kendilerine göre çok istekli ve arzulu olduğunu belirten Ali Tandoğan, “Biz rahattık, sakin oynamaya çalıştık. Fenerbahçe gerginlikten çok normalde yapmayacakları hataları yaptılar. Onların pozisyonları daha netti; ama maçın hakkı beraberlikti diyebiliriz” diye konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu