FutbolGündem

Bursaspor, deplasmanda Vojvodina ile kapışıyor!..

Bursaspor, deplasmanda Vojvodina ile kapışıyor!..  Bursaspor, Sırbistan’da avantaj arıyor! Yeşil-beyazlı takım, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Vojvodina ile deplasmanda karşılaşacak. Mücadele saat 21.00’de başlayacak.

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Bursaspor 3. ön eleme turu ilk maçında Sırbistan’ın Vojvodina takımıyla karşı karşıya gelecek. Novi Sad kentindeki karşılaşma saat 21.00’de başlayacak. Mücadeleyi İskoçya hakem Steven Mclean yönetecek. Ntvspor’un haberine göre, Bursaspor’un Sırp ekibi Vojvodina Novi Sad karşısına çıkması beklenen muhtemel 11’i şöyle; Frey, Şener, İbrahim Öztürk, Civelli, Taiwo, Belluchi, Yasin veya (Şamil), Sestak, Batalla, Tuncay, Pinto.

Bursaspor, maç için son çalışmasını karşılaşmanın oynanacağı Karadorde Stadı’nda gerçekleştirdi. Bursaspor’un Vojvodina ile yapacağı maç, teknik direktör Hikmet Karaman’ın kariyerindeki ilk Avrupa kupası sınavı olacak. Bursaspor’da sakatlığı devam eden Ozan İpek ile geçen sezondan kalma cezaları bulunan Basser ve Musa Çağıran forma giymeyecek. Yeni transferler Sebastien Frey, Renato Civelli, Taye Taiwo, Şamil Çinaz ve Yasin Pehlivan Bursaspor forması ile ilk resmi maça çıkma şansı bulacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu