FutbolGündem

Bursaspor, Gençlerbirliği’ne bileniyor

Spor Toto Süper Ligi’nde hafta sonu deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Bursaspor, bu gün yaptığı çalışma ile hazırlıklarını sürdürdü.

Özlüce Tesisleri’nde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde yapılan antrenmana dünkü antrenmanda dizine aldığı darbe ile sakatlanan İnsua katılmadı. Antrenmanda futbolcuların keyifli olmaları dikkati çekti. Antrenman öncesinde saha ortasında futbolcularıyla kısa süreli toplantı yapan Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam, ardından çalışmayı izledi.
Düz koşu ile başlayan çalışmada sakatlığı devam eden İbrahim Öztürk ile dün oynanan A2 takımının maçında forma giyen Emre Pehlivan ile İsmail Haktan Odabaşı takımdan ayrı düz koşu yaptı. Teknik Direktör Sağlam, Emre Pehlivan’ın yanına giderek bir süre genç oyuncusuyla sohbet etti. Sağlam, genç öğrencisinin yüzünü okşayarak çalışmaya gönderdi. Düz koşunun ardından yeşil-beyazlı futbolcular, 5’e 2 pas-press çalışmaları yaptı.

Bursaspor pas çalıştı

Koşu ile açma germe hareketlerinin ardından Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam nezaretinde yeşil-beyazlılar, 5’e 2 pas çalışması yaptı. Antrenman sırasında tecrübeli teknik adam, Ömer Erdoğan ile Sercan Yıldırım’ında bulunduğu oyuncularının grubun yanında durarak çalışmayı izledi.

Ertuğrul Sağlam, futbolculara ne yapmaları gerektiğini anlatırken, istekli bir şekilde mücadele eden oyunculara kontrollü pas atmaları uyarısında bulundu. Yeşil-beyazlı futbolcular, daha sonra pas pres çalışmalarını geniş alanda devam etti. Antrenmanın kalan kısmında futbolcular, yarı sahada çift kale maç yaptı. Bursaspor, yarın yapacağı çalışma ile Gençlerbirliği hazırlıklarını sürdürecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu