FutbolGündemTransfer

Bursaspor, Sercan ve Volkan için 8’er milyon euro istiyor

Galatasaray’ın forvet arayışlarında listenin ilk sırasında yer alan Sercan Yıldırım için sarı-kırmızılılar Bursaspor’la pazarlıklarının sürdüğü iddia edildi.

Bursaspor Yönetimi, sarı-kırmızılıların transferde takas önerisini kabul etmediği ve Sercan için 8 milyon euro istediğini açıkladı.
Radyospor’da yer alan habere göre, iki tarafın pazartesi günü bir kez daha görüşecekleri belirtildi.
Bursaspor, Volkan Şen için de 8 milyon euro talep ederken, her iki futbolcuya da talip olan Galatasaray’ın fiyatta indirim yapılmasını istedi. Galatasaray ve Bursaspor’un yeşil-beyazlıların pazartesi akşamı Kasımpaşa ile yapacağı maçın ardından bir araya gelerek bir kez daha pazarlık masasına oturacağı öğrenildi.

Sercan Yıldırım ve Volkan Şen  Bursaspor’dan ayrılmak istiyor

Bu arada Sercan’ın babası Kenan Yıldırım’ın, oğlunun artık Bursa’dan çıkarak, başka takımlarda şansını denemesi gerektiğini söylerken, Ertuğrul Sağlam’la yıldızı barışmayan her iki futbolcu da devre arasında kesin olarak takımdan ayrılmayı planlıyor.

Bu arada futbolcuların Fenerbahçe’ye de önerildiği, her iki futbolcu için 8’er milyon euro istenildiğini öğrenen sarı-lacivertli yöneticilerin bu teklifi düşüneceklerini söyledikleri bilgisine ulaşıldı. Bu arada Bursaspor, savunma oyuncusu Serdar Aziz ile olan sözleşmesini 2015 yılına kadar uzattı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu