FutbolGündemTransfer

Ertuğrul Sağlam’dan Trabzonspor’u kızdıracak açıklama; Kimse Trabzon’a gitmek istemiyor

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’dan Trabzonspor camiasını kızdıracak açıklama. Sağlam, “Bursaspor, futbolcuları cezbeden bir kulüp haline geldi. Kimse Trabzon’a gitmek istemiyor ama Bursa’yı tercih ediyor” dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, transferde mükemmel bir strateji izlediklerini, yıldız değil ama takıma direk katkı sağlayacak isimleri aldıklarını ve takımdaki yıldızları satmadıklarını belirtti. Bursaspor’un bundan sonra da ligin zirvesine oynayan, şampiyonluk kovalayan ve ilk 5’in müdavimi haline gelen bir kulüp haline geleceğini söyleyen Ertuğrul Sağlam, “Bizde hedef değişmez” dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam son yaptığı açıklamada ise Trabzonspor camiasını kızdıracak sözler sarfetti. Ertuğrul Sağlam, “En son Ozan İpek’le anlaştık. Ozan’ı Beşiktaş, Trabzon istemedi mi? İstedi. Ama o Bursaspor’u tercih etti. Çünkü, Bursaspor artık oyuncularına istediği parayı verebiliyor. Tabii her şey para değil. Bunda kulübün, hocanın, yönetimin, taraftarın, şehrin de payı var. Ama, şunu rahatlıkla söyleyebilirim; Bursaspor futbolcuları cezbeden bir kulüp haline geldi. Kimse Trabzon’a gitmek istemiyor ama Bursa’yı tercih ediyor” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu