FutbolGündemTransfer

Bursaspor, Bangura ile 5 yıllık sözleşme imzaladı

Bursaspor, AIK Stockholm takımından transfer ettiği  Sierra Leone’li 22 yaşındaki futbolcu Bangura ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Bursaspor’un bu sezonki üçüncü yabancı transferi olan Teteh Bangura, kendisini 5 yıllığına yeşil beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeyi Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen törenle imzaladı. Ntvspor.net’in haberine göre, imza törenine ikinci başkan Haluk Özkıyıcı, basın sözcüsü Ferruh Nayman, yönetim kurulu üyesi Necmettin Kocaman ve yöneticiler katıldı. İmza töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bangura, Bursaspor’da olmanın kendisi için gurur verici olduğunu belirtti.

İngiltere’den teklifler olmasına rağmen Bursaspor’u seçtiğini dile getiren golcü oyuncu 22 yaşındaki Bangura, “Yeni sezonun başlamasını iple çekiyorum. Umarım bu sezon Bursaspor açısından çok başarılı olur. Bursaspor’u seçtim çünkü beni gerçekten istediklerini gösterdiler. Maçlarımı izlediler ve bana karşı çok ilgili davrandılar. Şampiyonluk fotoğraflarını gördüm ve çok etkilendim. Umarım bu takımla birlikte şampiyonluk yaşarım” diye konuştu.

1989 doğumlu Bangura, Sierra Leone’li futbolcu Muhammed Kallon’un futbol okulunda yetişti. Önce Amerika’nın Cleveland ve Cascade Surge takımlarında forma giyen Bangura, 2010 yılında Avrupa’ya ayak bastı. İsveç Ligi’nde Köping’te oynayan Bangura son olarak AIK Stockholm’de boy gösterdi. 22 yaşındaki oyuncu son sezonunda 17 maçta 11 kez fileleri havalandırmıştı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu