FutbolGündem

Bursaspor – Vojvodina rövanş maçını Fernandez yönetecek!..

Kurban Bayramında Phuket

bursaspor-vojvodina-rovans-macini-javier-estrada-fernandez-yonetecek-futbolistanBursaspor – Vojvodina rövanş maçını Javier Estrada Fernandez yönetecek!..  UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda, Bursaspor ile Sırbistan temsilcisi Vojvodina arasında 8 Ağustos’ta yapılacak rövanş maçını, İspanyol hakem Javier Estrada Fernandez yönetecek.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda, Bursaspor ile Sırbistan temsilcisi Vojvodina arasında 8 Ağustos’ta yapılacak rövanş maçını, İspanyol hakem Javier Estrada Fernandez yönetecek. Ntvspor’un haberine göre, Bursaspor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada, Bursa Atatürk Stadı’nda 8 Ağustos’ta saat 20.30’da başlayacak rövanş karşılaşmasının hakemlerinin belirlendiği duyuruldu.

Maçı, İspanya Futbol Federasyonundan Javier Estrada Fernandez’in yöneteceği belirtilen açıklamada, onun yardımcılıklarını Javier Aguilar Rodriguez ve Francisco Javier Martin Garcia’nın yapacağı, dördüncü hakem olarak da Ignacio Iglesias Villanueva’nın yer alacağı bildirildi.

Sırbistan’ın Novi Sad kentindeki Karadjordje Stadyumu’nda 1 Ağustos’ta Türkiye saatiyle 20.00’den itibaren oynanacak ilk karşılaşmayı İskoçya Futbol Federasyonundan hakem Steven McLean’ın yöneteceği, onun yardımcılıklarını Derek Rose ve Alastair Mather’in yapacağı ve dördüncü hakemin Paul Robertson olduğu daha önce açıklanmıştı.

Kurban Bayramında Bangkok Phuket
Kurban Bayramında Bali

Bir yanıt yazın

Anneler Günü 2026
Başa dön tuşu