FutbolGündem

Caner Erkin nikah tazeledi!..

Caner Erkin nikah tazeledi!.. Müthiş performansıyla geçen sezonun yıldız ismi olan ve Fenerbahçe’nin şampiyonluğuna büyük katkıda bulunan Caner Erkin, kulübü ile nikah tazeledi. İmza törenine Başkan Aziz Yıldırım da katıldı.

Caner Erkin yuvada kaldı. Geçen sezonun en çok dikkat çeken ismi olan başarılı oyuncu, Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme yeniledi. Ntvspor’un haberine göre, Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki imza törenine Başkan Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Mahmut Uslu da katıldı. Ayrıca teknik direktör Ersun Yanal da salonda hazır bulundu.

İmza töreninde ilk sözü alan Başkan Yıldırım “Transfer yapmayacağımızı söylemiştik. Bir tane dışarıdan bir oyuncuya, bir de Caner’e imza attırdık. Bugün de kendisiyle anlaştığımız şartlarda anlaşma imzalıyoruz. Caner’i anlatmaya gerek yok. Milli takımların her kademesinde hizmetleri devam ediyor. Ayrıca kendisi iyi bir Fenerbahçelidir. Fenerbahçe’nin değerini de biliyor. Fenerbahçe’ye de kendisine de hayırlı olsun. Hem Fenerbahçe’ye hem de Türk sporuna katkı sağlayacak. Kendisiyle sorun çıkarmadan anlaşmaya vardık. Kendisine teşekkür ediyorum. Sağlıklı ve mutlu şekilde devam etsin” dedi.

Asbaşkan Mahmut Uslu da “Kamuoyunda çok yazılmadı ama Caner maddi fedakarlık yaptı” diye konuştu. Başarlı oyuncu ise yaptığı kısa konuşmada “Bu camiada kalmaktan çok mutluyum. Burası benim ailem oldu, öyle de devam edecek. Uzun yıllar burada oynamak ve elimden gelen herşeyi vermek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Caner daha sonra kendini yeniden sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Bu arada imza töreni sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal da Caner’i överek “Caner ile sezon sonunda konuştuk. Ardından Menajeri Batur Altıparmak ile de görüştük. Caner’in Fenerbahçe ile sorunu olmayacağını, hiçbir yere gitmeyeceğini biliyorduk. Zaten Caner ile de çok temas kurmadan birkaç görüşme sonrası imzalandı. Fenerbahçe’de onun performansı çok önemliydi umarım bu sene de aynı performansı devam ettirir.” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu