DünyaGündem

Carles Vilarrubi; Mourinho’nun Chelsea’ye gitmesi İngiliz futbolu için felaket olacak!..

Carles Vilarrubi; Mourinho’nun Chelsea’ye gitmesi İngiliz futbolu için felaket olacak!.. Barcelona Kulübü 2. Başkanı Carles Vilarrubi, Jose Mourinho’nun Chelsea’ye gitmesinin İngiliz futbolu için felaket” olacağını savundu.

HTSpor’un haberine göre, İngiltere basınından Telegraph’a konuşan Vilarrubi, Real Madrid’den Chelsea’nın başına geçeceği iddia edilen Portekizli teknik direktörün ada ülkesinde başarılı olamayacağını ileri sürerek, “Chelsea, Mourinho’nun kulüp geçmişindeki başarılarını hatırlayarak belki yeniden elde edeceğini düşünüyordur ama onun gerçek yüzünü şimdi görecekler” şeklinde konuştu.

Portekizli teknik adamın İspanya’daki tavrını İngiltere’ye de taşıması halinde kulüple arasındaki ilişkisinin mutsuz geçeceğini belirten Vilarrubi, “Mourinho artık yaşını başını almış biri ve karakteri değişmeyecek. Bu Chelsea için felaket olacak” değerlendirmesinde bulundu.

Vilarrubi, Real Madrid’in en önemli rakibi Barcelona’nın yönetiminde olduğu için bu tip yorumlarda bulunacak birisi olmadığını vurgulayarak, asıl derdinin Mourinho’nun karakteri olduğunu, Portekizli teknik adamın İspanya’da kaldığı 3 sezon boyunca pozitif davranışlardan kaçınarak sadece anlaşmazlık ve tartışmalar yarattığını ileri sürdü.

Mourinho, Chelsea’nin başında kaldığı 2004-2007 sezonu arasında 2 Premier Lig şampiyonluğu ve 2 Lig Kupası ile bir İngiltere Kupası kaldırmıştı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu