DünyaFutbolGündem

Carlo Ancelotti: Chelsea’den ayrılmayı düşünmüyorum!..

Chelsea’nin Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, son haftalarda ard arda gelen yenilgiler sonrasında, takımdan ayrılacağı dedikodularına son noktayı koydu.

Ancelotti, “Klübümü ve futbolcularımı seviyorum. Bu yüzden şu an için takımdan ayrılmam söz konusu değil” dedi

İngiltere Premier Lig’de 14. haftasında Birmingham’a tek golle yenilerek son 4 haftada 3 mağlubiyetini alan ada temsilcisinde Teknik Direktör Carlo Ancelotti, zor günler yaşıyor. Ardarda yaşanan mağlubiyet sonrasında İngiliz Medyası’nda Ancelotti’nin takımdan ayrılacağı dedikoduları yayılmaya başladı.

Bu durumdan rahatsız olan İtalyan teknik adam, bu dedikoduların neden çıktığını anlayamadığını kaydetti. Söylentilerinin tamamen asılsız olduğunu ifade eden Ancelotti, “2012 yılına kadar takımla sözleşmen var. Burada kalmam için uzun zamanım var. Futbolcularıma güvenim oldukça fazla. Bu nedenle takımdan ayrılmam söz konusu değil. “şeklinde görüşlerini bildirdi.

Takımların iyi sonuçlar almadığı zaman, teknik direktörlerin çok fazla baskı altında kaldığına değinen başarılı çalıştırıcı, ” Açıkcası ben de şuan için baskı altındayım. Çünkü Chelsea’nin tüm maçları kazanmasını istiyorum. Sadece birkaç maç değil. Şuan için işime odaklandım. Eskisinden daha iyi olacağız.”diyerek sözlerini noktaladı.

İngiltere Premier Lig’de zirvede yer alan Chelsea, Birmingham’a tek golle yenilmişti. Öncesinde de Sunderland’ta kendi evinde yenilerek herkesi şaşırtmıştı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu