DünyaGündem

CAS, FIFA’nın kararını bozdu; Fernando Santos’un cezasını askıya aldı!..

CAS, FIFA’nın kararını bozdu; Fernando Santos’un cezasını askıya aldı!.. CAS, FIFA tarafından 8 maçla cezalandırılan Portekiz milli takımı teknik direktörü Fernando Santos’un cezasını askıya aldı…

Ajansspor.com’un haberine göre, Portekiz’in çiçeği burnunda teknik direktörü Fernando Santos, 2014 Dünya Kupası’nda Yunanistan’ı çalıştırıyordu. Deneyimli hoca Kosta Rika maçında karşılaşmanın hakemlerine sportmenlik dışı davranışlarda bulundu gerekçesiyle FIFA tarafından 8 maçla cezalandırılmıştı.

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) bugün yaptığı yazılı bir açıklamayla dava tam olarak sonuçlanana kadar Santos’un cezasının askıya alındığını duyurdu. Buna göre Fernando Santos, Portekiz’in 14 Ekim Salı günü Danimarka ile oynayacağı karşılaşmada kulübedeki yerini alabilecek.

Mahkeme, Kasım ayının sonuna doğru konu hakkında son karara varmayı umduklarını dile getirdi.

Portekiz milli takımı Euro 2016’nin ilk eleme grubu maçında Arnavutluk’a 1-0’lık skorla mağlup olmuş ve Paulo Bento’nun görevine son vermişti. Sonrasında ise bir başka Portekizli teknik adam Fernando Santos takımın başına getirilmişti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu