DünyaGündem

Chelsea, Thibaut Courtois’in sözleşmesini 5 yıl uzattı!..

Chelsea, Thibaut Courtois’in sözleşmesini 5 yıl uzattı!.. Chelsea Belçikalı kalecisi Courtois’in sözleşmesini 5 yıl uzattı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Belçikalı kalecisi Thibaut Courtois’in sözleşmesini 2019 yılına kadar uzattığını duyurdu. Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, Londra kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 22 yaşındaki milli kalecinin, kulübüyle 5 yıllık yeni bir sözleşmeye imza attığı belirtildi.

Chelsea’de, 2019 yılına kadar olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Courtois “Kulüpteki geleceğim zaten belliydi ancak beş yıllığına burada olacağımı bilmek çok güzel” ifadesini kullandı.Başarılı file bekçisi, 2011 yılında Belçika’nın Genk takımından Chelsea’ye transfer olmuş ve İspanya’nın Atletico Madrid takımına 3 sezonluğuna kiralanmıştı. Madrid ekibinde 3 sezon geçiren Courtois, 1 İspanya Ligi ve 1 UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadı.

Milli takımın da önemli futbolculardan olan genç kaleci, 2014 FIFA Dünya Kupası’nda Belçika’nın kalesini korumuş ancak ülkesi çeyrek finalde şampiyonaya veda etmişti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu