DünyaGündem

Daniel Güiza futbolu bırakıyor

Bir zamanlar Türkiye’nin en fazla kazanan futbolcularından biriydi, şimdi ise İspanya’da kimse ona forma vermek istemiyor. İspanyol futbolcu bunun üzerine bugün öyle bir açıklama yaptı ki.. İspanya’da gol kralı olduktan sonra Fenerbahçe’ye 18 milyon euro gibi rekor bir rakamla transfer olan Güiza, önümüzdeki günlerde futbolu bırakmaya hazırlanıyor.

Daniel Güiza, Getafe’de de forma hasret kaldı. Eski Fenerbahçeli İspanya ikinci liginden bile kendisine teklif gelmeyince futbolu bırakabileceğini söyledi. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Fenerbahçe’den Getafe’ye transfer olduktan sonra bu takımda da forma şansı bulamayan Güiza ikinci ligden Xerez’e teklif edildi. Güiza’nın ilk kulüplerinden biri olan Xerez “Bu oyuncuya şimdilik ihtiyacımız yok” diyerek eski futbolcusuna sırt çevirdi.

2 yaşındaki Güiza bunun üzerine “Devre arasıda bana kimse talip olmazsa futbolu bırakırım” açıklaması yaptı. İspanyol basını eski gol kralının Xerez’den gelen bu red cevabına son derece içerlediğini ve biriktirdiği paralar ile bu kulübün hisselerini alarak başkan olabileceğini iddia etti.

Güiza’nın hep bir gün kulüp başkanı olma hayali olduğunu yazan gazeteler, bu futbolcunun futbolu bıraktığı gün hayalini hayata geçireceğini belirttiler.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu