FutbolGündemTransfer

Dany’den Beşiktaşlılar’ı kızdıracak açıklama!..

NationalTurk’ün haberine göre, transferiyle Beşiktaş taraftarının büyük tepkisine yol açan Dany Nounkeu, siyah beyazlıları iyice çıldırtacak bir açıklamaya imza atarak ‘Amacım sezon sonu Galatasaray’a dönmek’ dedi.

Kamerun’da yayın yapan Camer- Foot adlı internet sitesine konuşan Dany Nounkeu şunları söyledi:

“Beşiktaş’ın teklifini kabul etmeden önce Mancini ile görüştüm. Koç bana çok kaliteli bir futbolcu olduğumu, bununla birlikte kafasındaki sisteme uymadığımı dile getirdi. Bu yüzden kadroya giremez ve Dünya Kupası’nı kaçırırsam çok üzüleceğini belirtti.

Sözleri bana çok mantıklı geldi. Onu dinlemenin doğru olacağını düşünüp, Beşiktaş’a ‘Evet’ dedim. Hiç istememe rağmen sezon sonuna kadar Galatasaray’dan uzak kalacağım. Ancak bu ayrılık umarım çok uzun sürmeyecek. Beşiktaş’taki ilk hedefim, kendimi gösterip, Galatasaray’a dönmek. Bunun için çok çalışacağım. Şimdi yeni bir sayfadayım.”

Dany Nounkeu’dan BJK Tv.’ye açıklama!..

Beşiktaş’ın yeni transferi Dany Nounkeu, BJK TV’de kendisi hakkında medyada yer alan haberleri yalanladı.
Siyah – beyazlı ekibin bu sabah gerçekleştirdiği çalışmada ilk idmanına çıkan Dany Nounkeu, daha sonra BJK TV canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Bugün kendisi hakkında basında yer alan haberlerle ilgili bir açıklama yapan Nounkeu, hiçbir medya kuruluşuna transferi ile ilgili açıklama yapmadığını belirterek, “Taraftarlarımızdan bu tür asılsız haberlere inanmamalarını rica ediyorum. Dün imza attım ve bugün hakkımda böyle bir haber çıktı. Ben hiçbir medya kuruluşuna herhangi bir açıklamada bulunmadım. Şu anda Beşiktaş’tayım ve formanın hakkını vermek için çok çalısacağım” diye konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu